Ahojte! Už som celkom zúfala z googlenia a listovania mojou hudobnou galériu a potrebujem nájsť song do videa na stužkovú.
Malo by to byť niečo naozaj tématické, teda aby hlavne text obsahovo sedel k videu s fotkami. *1.koment
no ale moc si nám toho nepovedala :ehm:
aké fotky?
obsahovo sedel text znamená, že sa tam bude spievať:"a toto je maťko ako sedí vo vani" keď tam pôjde jeho fotka vo vani?
a skús spomenúť piesonky, ktoré už máte, aby sme porozumeli
@sveter No aby sedel som myslela v tom zmysle, že to bude text o tom ako sa s niečim lúčime, prípade text o priateľstve, pesníčka photograph od nickelback sedí napríklad totálne alebo wherever i go od cyrus A fotky to budú zo školy,školských výletov ...
noo výborne
tak napríklad neviem, my sme mali na nástup veľmi peknú tématickú, ale smutnú od The Head and the Heart- Rivers and Roads.
potom od nickelbacku je aj When We Stand Together tuším taká podobná, teda neviem, či sa tak naozaj volá alebo si len vymýšľam
aa neviem takto naraz si nespomeniem, ale isto mi napadne, tak napíšem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
aké fotky?
obsahovo sedel text znamená, že sa tam bude spievať:"a toto je maťko ako sedí vo vani" keď tam pôjde jeho fotka vo vani?
a skús spomenúť piesonky, ktoré už máte, aby sme porozumeli
tak napríklad neviem, my sme mali na nástup veľmi peknú tématickú, ale smutnú od The Head and the Heart- Rivers and Roads.
potom od nickelbacku je aj When We Stand Together tuším taká podobná, teda neviem, či sa tak naozaj volá alebo si len vymýšľam
aa neviem takto naraz si nespomeniem, ale isto mi napadne, tak napíšem.