Kupovala som ich pred piatimi rokmi v takom malom zapadnutom obchode, ktorý vyzeral, že tam budú mať len babkovské šaty a kostýmy. Ale pohrabala son sa a našla tieto, mali len jednu veľkosť. Chrbát je priesvitný a vzadu je taký čierny volán po zem.
ja som mala objednané v jednom salóne, kde mi ich aj na mňa upravili
A boli dlhé, padavé, žiadna torta, celý vrch kamienkový a spodok už úplne jednoduchý, vzadu taký veľký výstrih, farba taká lososovo-ružová.
@eveliina vacsinou na to potrebujes Paypal, to je nieco ako elektronicka penazenska, ktoru naviazes na svoj ucet, a vyhodne je, ze obchodnik nevidi udaje tvojej karty a take veci
na stužkovej som mala šaty, ktoré dostala tesne predtým sestra od kamošky (a sestra si kúpila tie isté ešte aj v ďalšej farbe) stáli okolo 12 € a boli to jediné šaty, ktoré mi aspoň sedeli, keď už nič iné. a neboli nejak slávnostné ani nič, čo mne úplne vyhovovalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Kupovala som ich pred piatimi rokmi v takom malom zapadnutom obchode, ktorý vyzeral, že tam budú mať len babkovské šaty a kostýmy. Ale pohrabala son sa a našla tieto, mali len jednu veľkosť. Chrbát je priesvitný a vzadu je taký čierny volán po zem.
Len zial, pri mojej vyske neboli po zem, ale tak po clenky. Nevadi, aj tak sa mi pacili
A boli dlhé, padavé, žiadna torta, celý vrch kamienkový a spodok už úplne jednoduchý, vzadu taký veľký výstrih, farba taká lososovo-ružová.
ale vlastne mam ich aj na birdzi