no...neviem cvi je to to spravne, ale bol som predminule leto na skolsko vylete v spanielskom mestecku blanes...je to uzasne miesto, krasne, nocny zivot, blizko je barcelona - skuste tam ide sa tam cez ck fifo
kamos chodi uz 10 rokov do zahranicia cez satur a velmi si chvali, nikdy ziadne problemy...a zrejme by ste mali ist niekam pobliz...taka klasika ako chorvatsko a pod...ja snivam, ze raz pojdem na dovcu do mongolska vsetci su uz trapny s tym tureckom, egyptom, chorvatskom a pod. ja poviem ze som bol v mongolsku to si dovolte
cez tiptour v taliansku na palmovej riviere v mestecku martinsicuro...ziadny luxus a je to tak trochu zaspate mestecko ale ked je dobra partia tak si to uzijete
Ja osobne by som nechcela isť na stužkovu do zahraničia ... taka slavnosť by sa mala slaviť v domacom prostredi. Aby na nej boli rodičia a zabavali sa zo svojimi deťmi a pretancovali ba aj prepili cely večer... a dlllho nan ešte spominať aky bol užasny .... a že škoda že už sa nezopakuje ! a nie ist niekam preč zašiť sa ožrať sa ....to sa da aj na iych akciach robit ...si myslim že na stužkovej nie . Ja som mala fakt super stužkovu na ktoru ešte veru dlho budem spominať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov