lebo som to absolutne nenavidela a nesadla som si ani so spoluziakmi. potom som si nasla pracu ciastocne v odbore da sa povedat a konecne sa vzdy tesim na dalsi den, co sa mi v skole casto nestavalo veru >D
hej, dvakrát som nespravila jednu štátnicu, mala som prerušené štúdium, a nakoniec som to ani po tých dvoch rokoch nedokončila.. ale to iba preto, že počas tých dvoch rokoch som sa normálne usadila, prestala som lietať z miesta na miesto a je mi takto úplne dobre. žiadnu školu ku šťastiu nepotrebujem..
Odišla som, lebo som nevidela zmysel v študovaní niečoho, čo ma nebavilo a tak celkovo som už mala plné zuby Slovenska.
Všetci mi hovorili, že som blbá, keď odchádzam v bakalárskom ročníku a ja si aj tak myslím, že to bolo dobré rozhodnutie.
Tituly k šťastiu nepotrebujem a keď sa rozhodnem najbližšie niečo študovať, tak nech to stojí za to. A už aj viem čo a veľmi sa na to teším, len si na to ešte musím nejaký čas počkať.
Práve teraz som ukončila štúdium na UKF, ako druháčka som ponechala školu, spolužiaci mi hovorili, že som sprostá, pretože ukončím štúdium predčasne, v druhom ročníku, ale tá škola ma vobec nebavila, radsej som sa prihlásila na medicinu, do septembra budem robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Všetci mi hovorili, že som blbá, keď odchádzam v bakalárskom ročníku a ja si aj tak myslím, že to bolo dobré rozhodnutie.
Tituly k šťastiu nepotrebujem a keď sa rozhodnem najbližšie niečo študovať, tak nech to stojí za to. A už aj viem čo a veľmi sa na to teším, len si na to ešte musím nejaký čas počkať.