Su podla vas prestigo telefony vzhladom na svoj vykon podcenene ?
Mobil mam skvely nechcem menit, no mam otazku, podla vas ktory telefon znacky prestigio je najlepsi svojim vykonom, parametrami a pod.- no primerany ku svojej cene ? Moja suseda ma 77 rokov a syn jej kupil nejaky mega velky smartfon prestigio a rozmyslam
Prestigio je dobra znacka, osobne mam od nich jeden z naj telefonov. Samozrejme su tam nejake nedostatky ako napriklad problemy s GPS signalom, ktory je bohuzial trosku problematicky. Nakolko tie telefony robia cim dalej tym mensie a tensie, podpisuje sa to na velkosti dielov. GPS prijimac ma slabu antenu, ktora je prakticky len tenky pruzok kovu na folii. Riesil som to vlastnym dorobenim lepsej antenky. Inak spokojnost, odporucam, znacne sa staraju aj o aktualizacie svojich zariadeni.
Porovnaj nokiu s prestigio no sklame ta taky telefon ? Su dobre niekedy sa pokazia hej nokie, ale ak to mam porovnat tak radsej siahnem po nokii. @james144
@drobec186 ta značka sa chce dostať na trh, nikto ju nepozná, tak začínajú nizkymi cenami, postupne ceny zvýšia, a zda sa mi, že aj produkujú mobily už za 400 eur tiež
tiež som počul že sú dobré ale osobnú skúsenosť s nimi nemám ... a mimochodom ani tak o značku nejde ako o paramtere ... ak je hardverova výbava na vysokej úrovni, môže mať mobil značku aj škoda a kúpil by som si ho za rozumnú cenu
@nello ak mas dobru slusenost je to len plus, ale nieco mi neda, podozrivo lacne, uz len ked sa pozriem na velkost tych spratfonov a vidim lahkych 130€ je to dobra cena, ja som hladala dobri, lacny a velky telefon uhlopriecku mam 4,7 a nestal ma ani len celych 145€ samozrejme z obchodu.
@yoshtixiang maju aj drahe to hej . Ved o kazdom sa cosi hovori tento ozaj nie je tak znamy a oblubeny este tiez nestihol byt ako ine modely. Dnesne telefony sa rychlo kazia
@drobec186 cena je nizka, lebo to vyrabaju jednoruke deti v cine, su tam lacne cinske komponenty, ktore samozrejme nie su take kvalitne, resp. tak prepracovane ako ine. Ako napriklad ta GPS, ktoru som spomenul. Taktiez tam nemas veci ako gorilla glass, ktore maju drahsie smartfony. Nie, ze by som potreboval neznicitelny telefon, nikdy sa mi nestlao, ze by som displej co i len poskrabal, takze to nepotrebujem. Je tam setrene na vela veciach. Ale pre obycajneho cloveka to je nepodstatne. Ked som cele dni auto - kancel - auto - doma. Tak mi je jedno ci baterka vydrzi 1 den alebo 2. Teleofn mam nonstop na kabli, nikde ho nenicim, stale je vo vrecku ci v aute alebo stole polozeny, takze jedine co je pre mna dolezite je vykon. 4 jadra + 1GB ram mi staci. Samozrejme sa bavime o slabsom 4 jadre, ktore naprilkad samsungovym 2 jadram ledva konkuruje.
@13 tusim nie. zas ja ho nejako casto nepouzivam.. akurat sa mi obcas nechce zapnut a mam pocit ze sa sem tam proste z noci na rano len tak vybije (ale to moze byt nejakou aplikaciou) ale aj ked mi nesiel zapnut tak po case vzdy naskocil .. tak neviem..
a frajer ma prestigio mobil a neviem o tom ze by bol nespokojny.. akurat ma trochu dojebane to tlacitko na uzamykanie obrazovky a musi do toho tlacit niekedy dost dlho aby sa zamkol/odomkol
Slusne telefony za fajn cenu. Tie drahsie okolo 150-200e nezvyknu sekat, no ako bolo spomenute, setri sa. Setri sa na wifi module, na GPS module ci na fotaku, takze ak chces mat accurate GPS alebo rad fotis mobilom, skor sa im vyhnut. Taktiez aktualizacie pokryvkavaju, ale to uz asi ide na vrub skor Mediateku (vyrobca procesorov), ktory nerad vydava drivere a kto vie co vsetko potrebne na novu verziu androidu.
Zaujimava je hlavne ich dual sim funkcionalita, ktoru mnoho ludi vyuzije a az na par vynimok nieje na trhu taka rozsirena (pripadne je, ale je predrazena/parametre mobilu za vela nestoja). Napr. v Cine ma takmer kazdy mobil dual sim.
Ja som na nich nepocul ani obrovske chvalospevy, no nikto na ne nenadaval. Pre priemerneho uzivatela postacuju, jedine co sa mi zda, ze spoluziakovi sa zlomil vo vrecku na polku pri sadani alebo nieco take, no to sa stalo uz aj lepsim znackam.
@drobec186 Mám Nokia Lumiu 800, ktorú som kúpil v čase keď sa predávala za 400€ a je to krám. Ale ja som hovoril, že vzhľadom k CENE sú to dobré výrobky.
prestigio multiphone 5300 duo , stál čosi okolo 150 euro a je to uplny SHIT, už dvakrát reklamovaný, teraz len čakám kým mi vrátia peniaze. To už radšej Nokiu 3310
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
v pohode, az na obcasne softverove chyby
a frajer ma prestigio mobil a neviem o tom ze by bol nespokojny.. akurat ma trochu dojebane to tlacitko na uzamykanie obrazovky a musi do toho tlacit niekedy dost dlho aby sa zamkol/odomkol
Zaujimava je hlavne ich dual sim funkcionalita, ktoru mnoho ludi vyuzije a az na par vynimok nieje na trhu taka rozsirena (pripadne je, ale je predrazena/parametre mobilu za vela nestoja). Napr. v Cine ma takmer kazdy mobil dual sim.
Ja som na nich nepocul ani obrovske chvalospevy, no nikto na ne nenadaval. Pre priemerneho uzivatela postacuju, jedine co sa mi zda, ze spoluziakovi sa zlomil vo vrecku na polku pri sadani alebo nieco take, no to sa stalo uz aj lepsim znackam.