Nedá mi spávať fakt, že veľa ľudí robí dve výšky popri sebe. Napr. veľa právnikov má aj ekonómiu, alebo jazyk. Dokonca som počula o kombinácii medicína a právo, aj keď honestly som tú ženu nikdy nevidela. A potom tradičnosti ako 4 aprobácie na učiteľstve,
ja som napr. tiež mala v Brne kombináciu fínština - štatistika zatiaľ čo na fínštine som sa nudila, na matike som úplne drela a nevydalo
čiže, možno to tí ľudia ani nedoštudujú aj keď, na slovensku zas nie sú na tak vysokej úrovni tie školy (takže asi beriem späť to nedoštudovanie)
Stretol som zopár ľudí, ktorí naraz študovali ekonomiku a právo. A inak sa mi zdali byť celkom inteligentní
Podľa mňa sa táto kombinácia dá zvládnuť (prípadne možno aj niečo technické), no ja osobne by som to nevedel skĺbiť s prácou / voľnočasovými aktivitami.
ja tiež poznám pár ľudí, ktorí študovali ekonómiu a právo, alebo európske štúdiá a právo..aj súčasne popri sebe, takže v rovnakom roku promovali...bo napr. na ekonómii máš základy z práva, na národohospodárskej napr. medzin. pracovné právo, viac ľudí mi povedalo, že sa im tie prednášky a vedomosti potom prekrývajú, tak sa nemusia toľko drtiť, keď robia skúšky...
Ak študuješ právo a máš čas a sily na druhú školu tak si na zlej univerzite
a teraz vážne, poznam takých ľudí , ale nikdy som nepochopil načo im to vlastne je. 999 z 1000 totiž skončí s dvoma titulmi a vedia z oboch oborov tak holý ...... a potom to aj tak vyzerá.
@alysia o veľa veciach nevieš a nechce sa mi to teraz a takto vysvetlovať, šak ti o tom poviem potom niekedy vonku ale je mi divné, že som ti nikdy nehovorila
Ja poznam kombinaciu pravo a medzinarodne vztahy, lenze to su velmi podobne odbory, tak niektore skusky boli uznane, a este jeden vraj znamy genetik vystudoval este okrem genetiky aj financie
@stellusqqa jj na upjske... keby sa mi podarilo dostudovat oba odbory budem robit to co ma bude bavit najviac ci uz sa budem chciet venovat marketingu alebo tlmoceniu. Kedze v tom mam specializaciu na ekonomiu pravo a eur institucie, moznost prace je sirokospektralna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
čiže, možno to tí ľudia ani nedoštudujú aj keď, na slovensku zas nie sú na tak vysokej úrovni tie školy (takže asi beriem späť to nedoštudovanie)
asi je na kazdom, ako odhadne svoje sily a na co sa citi. vo vseobecnosti v tom nevidim problem. preco nie?
Podľa mňa sa táto kombinácia dá zvládnuť (prípadne možno aj niečo technické), no ja osobne by som to nevedel skĺbiť s prácou / voľnočasovými aktivitami.
nechápem načo by mi boli 2 školy, to čo chcem sa naučím a ešte popri práci som rád, keď mám nejaký free time
a teraz vážne, poznam takých ľudí , ale nikdy som nepochopil načo im to vlastne je. 999 z 1000 totiž skončí s dvoma titulmi a vedia z oboch oborov tak holý ...... a potom to aj tak vyzerá.
Kombinovane to ide možno ľahšie, neviem