pls poradte mi niekto ako to vymzem z kompu subor MDMP ...skusal som uz total commander-v tom to neviem odstranit,potom dva total uninstallery, a este nijaky program a nejde mi to odstanit
nevies ho odstranit lebo preco? mozno ho pouziva nejaky proces, ktory sa da vypnut v spravcovi uloh...skus to vymazat v safe mode alebo si spusti nejaky live operacny system
bud ho pouziva nejaky iny program(Daemon Tools, Alcohol...) alebo ho spusti ako správca a vymaž. Raz som mal tiež taký problém, treba len júznuť gúgel ;|
@peter_piper "akciu nemozno dokoncit program je otvoreny v programe left4dead 2"...lenze ani l4d 2 neni spusteny...ja to mam od spoluziaka na USB a nebola tam ani instalacka tak som to skopiroval do kompu a islo to a dnes ked som to chcel hrat tak to uz neslo...a ani vymazat sa to neda
takze l4d2 ti nespustilo, tak si to chcel vymazat a nejde to, hej? tak skus proste iba restartnut pc (ak sa ti to nechce hladat v procesoch) a normalne to vymazat
@l0l0mir to sú asi nejaké stupídne temporárne súbory steamu, asi máš nedobre cracknutý left 4 dead , mali by ísť vymazať po reštarte alebo ja používam na uzamknuté súbory v systéme unlocker, výborný programík
@l0l0mir - uloží zmeny? wut? aké zmeny? aké ukladanie? nehovorili sme náhodou o vymazaní súboru aplikácie ktorá spadla? (a teda ho nestihla zavrieť, a teda sa v systéme hlási ako otvorený, a teda keď comp reštartneš, tak sa logicky zavrie)
@16@peter_piper - presne, jeden reštart by to okamžite vyriešil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
.mdmp - Microsoft Windows minidump soubor
.mdmp - Microsoft Visual Studio crash dump soubor
@16 @peter_piper - presne, jeden reštart by to okamžite vyriešil...