Ahojte, mám hneď niekoľko otázok : 1. aká je obtiažnosť skúšok? 2.koľko učiva je na nich z deviatky? 3. aká je úroveň internátov? 4. aká je škola? 5. aký sú učitelia? to sú asi všetky ďakujem za odpovede
Teraz už nie sú prijímačky úplne mimo ZŠ? Aspoň ja si z mojich pamätám deväť (pre mňa náhodných čísel bez logického usporiadania ) a tam otázka, aké budú ďalšie... ?
@shiki jasné, ja odtiaľ poznám ľudí, čo sú lajdáci a neberú to vážne, niekedy nerozumiem, ako sa tam mohli dostať, ale je to aj ako uspieš v logických testoch, ale poznám aj ľudí, ktorým to pomohlo a nemenili by, dokonca jedna sa tam po prestupe na inú školu potom zasa vrátila, aj keď s tým rok stratila... takže uvidíš, ja osobné skúsenosti nemám
@ssnehulienka DD
Ty si ako nejaký poradca GBAS
Ale to je dobre nech vedia ako to tam je.
A inak autor tohto fóra jednu info mám pre teba po novom idú byť prijímačky po anj takže GOOD LUCK Ja už tam idem , len si to tak napísať a buď šťastie si ma zoberie alebo smola
Na upresnenie: prijimacky nebudu po anglicky, ide iba o to vyskusat ci by sa to neskor mohlo zaviest a to len v jednej casti 2. casti prijimacich skusok ktora sa tyka jazyka
A este k inetrnatom jednoznacne Vrutky pre mna vo vsetkych ohladoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
1. pre mňa neboli. neviem ako na tom si. neviem čo pre teba je a nie je ťažké. ale tak, sú ťažšie. pretože sú to talentové skúšky.
2. mám dojem, že žiadne. ja napr som šla z osmičky a nemala som problém (prijímačky nie su stavane na učivách ale na tom ako vieš používať informácie)
3. nuž, oba sútaké.. no, ako internáty ale ľudia si vedia zvyknúť
4. čo čakáš na odpoveď "aká je škola"? och. no pre mňa dobrá. má to tam svoje chyby ale nemenila by som
5. väčšina učiteľov je kvalitných, vedia dobre naučiť, majú s nami priateľký vzťah a sú otvorení diskusii.
6. prvý rok je ťažký, to zvyknutie si vždy býva zložité, ale necítila somsaznevýhodnená
ale inak @2 !
Ty si ako nejaký poradca GBAS
Ale to je dobre nech vedia ako to tam je.
A inak autor tohto fóra jednu info mám pre teba po novom idú byť prijímačky po anj takže GOOD LUCK Ja už tam idem , len si to tak napísať a buď šťastie si ma zoberie alebo smola
A este k inetrnatom jednoznacne Vrutky pre mna vo vsetkych ohladoch