Tak celkovo mám rád líšeň. Mali sme tam paintball a celkovo sa tam "vyhrá" človek čo ma rád les. Najškaredše je asi Komárov-svatopetrska a nehovorim preto že to tam bolo dotraz rozkopané. Ono je to celkovo až po zvonařku pekný bordel.
Mám rada Bystrc kvôli obore Holedná a kvôli priehrade a zoo a blízko je to aj do Žebětína k rybníku a na Kameňák k rozhľadni, kde nie je žiadny výhľad . Aj spomínaná Líšeň je celkom fajn.
A myslím, že čo sa týka najškaredšej, tak sa zhodneme s @karlotiskot , tiež mi príde Komárov škaredý, všade betón, hlavná cesta, smrad a špina
mne sa okrem komárova páči asi úplne všetko. Komárov je jediné miesto, kde by som vyslovene nechcel žiť, napriek tomu som tam mal jednu z najkrajších prechádzok oko holáseckych jazier (i keď to sú asi tuřany už ale ja to rátam ako celok) Páčia sa mii vily v žltom kopci a celá tá oblasť pisárky, stránice
takže spomeniem asi najkrajšie ulice pre mňa a všeobecne dobre na bývanie. Páči sa mi wilsonov les kde je na vrchole pár domov, pellicova ulica, třída kapitána jaroše a tá alej, kamenná čtvrť a celkovo domy okolo masarykového hája a mám rád černá pole
a v posledných mesiacoch som úplne zaľúbený do Brna lebo je všetko blízko a všade sa dá nájsť pokoj a miesto, kde chodiš len ty
Dve letá som teraz býval v Stránicích, je tam park Kraví hora a Wilsonov les, v noci je tam úplný kľud a je to na skok do centra. Teraz bývam pri Úvoze, je tu trocha horší vzduch, do školy to mám trocha bližšie ale mám pár metrov na Špilberg. Nemám rád Komárov, je to úplne v riti, nič tam nie je. Ešte by som z určitých dôvodov nechcel bývať v okolí Cejlu a Bratislavskej.
@tralalibang Ako ja tam zrovna aj bývam ale na schwaigerovej takže tu máme taký v pohode dvor pekný s mačiatkami a zajacmi ale stejnak keď pozriem oknami do strany od dvora tak vidím cementáreň Okrem toho tu nič nie je. Kúsok zelene akuát tak pri marianskom a obchod taký, že zlavy 90 percent a potraviny mesiac po zaruke Jediné čo bolo super bola 12ka, ale ako je to tu rozkopané tak aj tá je do neviemkedy v péčku
2 roky som býval na Kravej hore.. super kludne miesto na skok do centra. Teraz bývam štvrtý rok na Krpoli a som spoko. Najhoršie je asi Komárov, Komín, Cejl... v Bystrci by som tiež nerád býval.. je to piči ďaleko, ale furt lepšie než Brno-venkov. Tento rok som si chcel prenajať/kúpiť byt v Brne ale tie mega ceny ma docela odradili. Dokonca aj mimo mesto je to drahé...
Ešte som zdá sa, keď sa tak rozpomeniem nebol v Brne, no čiastočne som možno cez neho už aspoň raz prechádzal, takže aj tak nedokážem posúdiť aké to je mesto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A myslím, že čo sa týka najškaredšej, tak sa zhodneme s @karlotiskot , tiež mi príde Komárov škaredý, všade betón, hlavná cesta, smrad a špina
takže spomeniem asi najkrajšie ulice pre mňa a všeobecne dobre na bývanie. Páči sa mi wilsonov les kde je na vrchole pár domov, pellicova ulica, třída kapitána jaroše a tá alej, kamenná čtvrť a celkovo domy okolo masarykového hája a mám rád černá pole
a v posledných mesiacoch som úplne zaľúbený do Brna lebo je všetko blízko a všade sa dá nájsť pokoj a miesto, kde chodiš len ty