Anonymous su uplne marginalna zbytocna skupinka, ktora voci ISIS nezmoze vobec nic. Na nejake ich videa nie je nikto zvedavy, takych videi si vyrobim doma milion a budem zbierat lajky. A ako to zabrani teroristom usekavat hlavy, robit utoky a sirit nenavist medzi ludmi roznych vierovyznani a narodnosti? Nijak.
nevidím nejako extra do tej skupiny, neviem kde je pravda, neviem či a na kolko majú moc čo urobiť a ako vážne myslia svoje tvrdenia ... každopádne sa stotožňujem s ich tvrdeniami a prezentáciou reakcií, že treba konať
@carpathian lepsie ako sediet so zalozenymi rukami, to akoze policia ma prestat fungovat, lebo aj tak vsetkych nepochhyta, ked je na svete vela zlocincov a stale ich pribuda?
@dannyd14 lol. Policia realne riesi problemy ludi aspon obcas. (aj ked ja mam na policiu negativny nazor) Povedz mi, aky problem kedy vyriesili Anonymous a aky je ich najvacsi accomplishment. Cakam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov