pretože toto je politická propaganda kokotchlebovej strany. preto to tam nevidíte.
stačí klik na stránku jeho a uvidíte. ale vám to asi nemá zmysel vysvetľovať, keďže za miliónkrát opakované akože argumenty, ktoré sa dajú ľahko analyzovať v rámci nášho systému, ste ochotní biť sa do pŕs ako za všetky pravdy sveta. boháča, načo som na to klikla, nemusela som sa zas vytočiť.
@drejka tu sa nemusím spamätávať ja, ty absolútne nechápeš, akú profilovku máš, nechápeš, čo ro obnáša a serieš si tým neskutočne do huby, ak sa vyjadruješ na adresu rómov tak, ako sa vyjadruješ. odkukaj si niečo od kamarátov, možno ťa naučia.
ja nie som pseudointeligent, venujem sa tej problematike tri roky, niečo o tom viem a keď ti aj to príde smiešne, niet o čom.
jedoducho, človek, ktorý má rétoriku slovenských neofašistov a aktívne ju využíva by nemal mať v profilovke to, čo ty. je to strašná hanba.
@drejka pokiaľ máš ako avatar gnwp, tak je istý predpoklad, že sa radíš medzi antifašistov, inak by si ich asi nepodporovala
pokiaľ sa však vyslovuješ tak, ako sa vyslovuješ ohľadom "rómskeho problému" tak sa potom nediv, že ľudí, ktorí sú skutočne antirasistickí a antifašistickí naštve, že sa niekto prezentuje niečím, čomu jeho skutočné názory odporujú.
@transplantovana hodnotí to, kde si sa ako vyjadrila a to, ako si to vzájomne protirečí a snaží sa ti poukázať na to, že čo i len použitie výrazu "rómsky problém" sa dá označiť za rasistické a snažila sa ti vysvetliť, prečo to tak je.
bohužiaľ (pre teba) ona nie je tá, ktorá trpí egoizmom a klapkami na ušiach, ty máš problém prijať to, čo ti predostrela.
(reagujem aj na to, čo som videla v diskusii predtým kedysi dávnejšie)
"A VY takych ludi nechcete ??? heh, no prepac.. ty antifasistka Ja som sa ti niekam ponukala..? Ci ako..?"
transplantovana sa ti snažila ukázať, že antifašisti medzi sebou nechcú ľudí, ktorí sú ochotní vo svojej rétorike použiť termín "rómsky problém"
ty si to poňala úplne inak, tak som ti len pripomenula, čo máš ako avatar a koho rétorikou som ťa videla sa oháňať.
a nechce sa mi hľadať hentú diskusiu, aby som videla, čo všetko si presne povedala. pamätám si len pocit, ktorý som si z toho odniesla a názor, ktorý som si vytvorila.
@drejka nechápeš, že to nejde o to, že cigáň/róm? ale o termín "rómsky/cigánsky problém"????
vstúpenie do diskusie je egoistické? no ako prepáč, pokiaľ si KTOKOĽVEK myslí, že má k danej veci niečo konštruktívne povedať a má argumenty, tak nech to spraví.
alebo vlastne.
buďme správnymi slovákmi.
"ak o niečom veľa viete, držte hubu, nikto sa vás nepýtal."
a ona isto na agitačných letákoch v tejto problematike nefunguje, tomu ver
@drejka čítala som tú diskusiu, nepamätám si tvoje výroky na to, aby som ich tu mohla citovať a nechce sa mi to hľadať, to som hovorila.
označením "my" myslela antifašistov celkovo. a neznačí to o ničom v osobnosti človeka.
áno, mám kopec rečí na jej obranu, pretože jej názory poznám veľmi dobre a súhlasím s nimi.
pokiaľ ti príde smiešne odmietať pojem "rómsky problém" pokojne zaveď aj problém "černošský problém", "vietnamský problém" a vôbec čokoľvek podľa národnosti či rasy.
veď to vôbec nie je rasistické, pozerať sa na ľudí určitého etnika jedným kukátkom. a dokonca takým, že celé toto etnikum spôsobuje problém.
@drejka ty absolútne celý ten čas nechápeš, čo ti hovorím a ja som obmedzená, hlúpučká a malinká, hej?
a k tomu vstupu do diskusie, to som ti už vysvetlila v tej diskusii predtým. prečo som reagovala tak, ako som reagovala.
kokos, posraná alibistka si.
ja sa nepotrebujem povyšovať nad nejaké internetové ego, ja len hovorím, čo si o tebe myslím a naozaj nepotrebujem, aby si mi ty radila, ako vyzerá moja osobnosť alebo nie. tak ako ja nepoznám teba, ty nepoznáš mňa, akože, pozri sa na niektoré veci z dvoch strán, preboha. ja som teba vôbec nechcela riešiť, rypla si do mňa prvá a očividne ti ležím v žalúdku. prekrista.
@drejka ale internátne školy rasistickým riešením sú. to som ti celý čas hovorila. ak nevieš, čo je rasizmus a čo problém diskriminácie obnáša, neurčuj, čo je a čo nie je rasistické. trapas.
ty mne ideš hovoriť, že ja ti vkladám do út niečo, čo si nepovedala? sa zobuď, pretože presne to je to, ako ty @griet interpretuješ moje názory z tej diskusie.
sa smej, opakuj si dookola, že si antifašistka a antirasistka.
a btw. zlatík, komunikácia ma živí, dá sa povedať. ty si sa so mnou nikdy v živote nerozprávala, nevieš, ako a s kým komunikujem ani nič iné. nebudeš ma označovať za osobu neschopnú komunikácie.
ja hovorím, že TY si jebnutá, ak mám prejsť k štýlu, akým si na mňa išla. my nie sme a nechceme takých, ako si ty. vieš, ja nie som žiadny radikál, súhlasím s tým, že všetky odnože antifašistov by mali byť celok, pretože inak to nemá zmysel. ale práve jedinci, ktorí si myslia, že zedli múdrosť sveta, tak tí to kazia a robia zo sociálnej veci individuálnu. o tom to je. tvoje názory sú rasistické, pretože to, čo si ty dávala v tej svojej diskusii, rasistické bolo. už len kvôli miliónkrát spomenutej rétorike, ktorú používaš. pozri si nejaké stránky, že čo to ten rasizmus vlastne je. celý. pretože sa mi zdá, že si myslíš, že keď povieš, že nehovorím o cigáňoch ako o jednotnom etniku, ale cigánsky problém nám škodí, tak to hovorí za všetko.
a svoje myšlienky som ti vysvetlila niekoľkokrát. za to, že ich nechápeš a prekrúcaš, čo napíšem, za to ja fakt nemôžem.
@drejka ja nehovorím, že si rasistka, poukazujem na rasistický podtón daného pojmu a upozorňujem ťa na to, že pokiaľ by si sa rada i naďalej prezentovala antirasisticky, mala by si prestať ten pojem čo i len používať.
vyššie si môžeš prečítať prečo.
konkrétne si sa k téme vyjadrila tak, že sa nestotožňuješ ani s jednou z možností a už to je zaujímavé, že nie si schopná ako (podľa všetkého, čo sa snažíš o sebe naznačiť) antirasisticky zmýšľajúci človek k tomu zaujať postoj, ktorý by podľa mňa mal byť absolútne nie.
pokiaľ nechceš kolotoč, nenapadaj ľudí.
a už vôbec nie takých, ktorí sa aktívne boju proti rasizmu venujú.
však bojujú za niečo, čo (podľa toho, čo o sebe naznačuješ) podporuješ aj ty.
pokiaľ ich napádaš, tvoje presvedčenie vyzerá veľmi pofidérne.
@drejka mne ide len o to, že niekto, kto bez problémov používa rétoriku fašistov, ktorí u nás div, že nerobia pogromy, sa označí za antirasistu. o tom celý čas hovorím.
človeka, ktorý je takýto, za antifašistu nepovažujem. je to podobný názor ako: nie som rasista, ale cigáni smrdia.
takíto ľudia ma vedia strašne vytočiť, ale strašne, preto reagujem takto. jednoducho, ak si už za niečím stojíš, reprezentuj to tak, ako sa patrí a nie alibizmom a klamstvami. tak tuším ide druhá strana, ak sa nemýlim. proste, robíš niečo zle a namiesto toho, aby si sa nad tým zamyslela ti ide len o to, aby si si udržala svoj názor a ideš cez to na urážky a vyrypovanie do druhej strany.
smej sa, ale mne z teba smiešno nie je. neznesiem takých ľudí ako si ty. a tomu ver, že ich stretávam pri svojej robote kopec.
žial, je to pravda, že ak róm ublíži belochovi je to OK ale pokiaľ je to naopak, a ten človek, sa možno len bráni , je biely človek považovaný za rasistu, lebo udrel róma.
100% súhlas... skutočne nerád škatuľkujem, ale čo mám možnosť sledovať, tak ľudia "obhajujúci práva" cigánov sú poväčšinou trnaváci, blaváci či ufóni z úplne inej republiky ktorí nemajú ani šajnu o tom, ako to na divokom východe v skutočnosti vyzerá...
videli ste v USA, aby si toto dovolovali černosi a prisťahovalci, boli by všetci vystrielani tak ako indiani a daní do rezerváciií, u nás je demokracia velmi tolerantná, poliši maju male právomoci a farmarsky zákon, by určite pribrzdil aj cigánov.......je chybou že ked sa vysťahovali do zahraničia bývali premier dzurinda pre nich posielal vládny špecial aby sa vrátili, načo take riešenie, cigáni pochádzaju z indie, a ked chcu tam isť , nech idú , prečo ich tu zdržiavajú, zlé su zákony, ktoré treba urýchlene prerobiť, dobré si rozmyslite koho budete voliť!!!!!!!!!!!filip
zas az take ciernobiele to nie je - napr. pohorsovat sa nad tym, ze cigancata maju motivacne prispevky za to, ze chodia do skoly, mi pripada hlupe. bez pozitivnej diskriminacie ostanu cigani naveky v prinajmensom takych srackach ako su teraz. konkretne k tym prispevkom sa nevyjadrujem, lebo mozno to nie je dobry napad, nevidim do toho - ale urcite formy pozitivnej diskriminacie vnimam ako nevyhnutne.
je to tu v predeli .. o tom niet pochyb! treba prist na system ako tento problem vyriesit btw. toto nieje rasizmus co tu ludia pisu a co hovoril ten clovek - to je zdravy rozum ja osobne si myslim svoje a urcite zvieratka nepovazujem uz ani pomaly za ludi no ale ja to riesim tak aby som si nasiel dobre platenu pracu v zahranici a nemusel sa s takym problemom stvat
probelm je v tom ze tie male decka stale vyrastaju v tom svinstve a beru si priklad s tych starych ciganov a tym padom ine nebudu nikdy...
a co sa tyka tej romskej kultury tak nepovazujem za kulturu to co robia z bytmi to ze maju v dvore smetisko a decka behaju v zime hole atd
to co ma uplne najviac vytaca je ze ked si cigan tak dostanes byt, urobis z neho len kopu trosiek co ti idu padnut na hlavu a potom ti samozrejme stat da druhy byt lebo sak si chudacik cigan...ale normalny ludia co chodia do roboty a dru jak kone si musia zobrat hypoteky na pol zivota a ked nahodou stratia pracu, nevladzu ich platit tak su razom na ulici a nikto sa o nich nestara
pre mňa je jediným možným riešením cigánskeho problému u nás vyvorenie koncentračných táborov a do plynu so všetkýmí cigáňmi lebo tento štát len ožobračujú rozkrádajú a rozbíjajú a slušný človek sa už pomaly bojí vynsť na ulicu ak býva v blízkosti týchto ,,ľudí"
@pubertslatinocelny ale motivacne prispevky sami o sebe nic neriesia...vyriesia len to ze cigan dostane peniaze ak pride do skoly...a v tej skole ajtak rozumu nepoberie....zato aby sledoval co sa tam deje ajtak nie je plateny.... a tak len znemoznuje ostatnym sa vzdelavat...
1.) Staci sa mi s kurzorom presunut na tvoj nick a vidiet tvojho avatara, hned poznam tvoj nazor.
2.) Co je podla teba blbost? Preco si to myslis?
3.) Ja som nehovoril len o tejto vacsine, ktora zdiela jeden nazor. Spomenul som aj vseobecnych ludi, ktorych vidis kazdy den. Ja osobne nepoznam ani jedneho cloveka, ktory by sa ciganov zastaval.
No suhlasim,mam skusenosti,niesom rasista a ani pojem predsudky mi nieje mily, ale bieli mi kamarata nepriviazali v parku pri Košickej železničnej stanici, nezabili mu psa a nemlátili ho do rána.
@belzeboss ale ved ja som napisal, ze toto mozno nie je dobry napad a ze do toho nevidim a preto sa k tomu nevyjadrujem, len som vravel, ze ak sa nezmierime s tym, ze cigani budu pozitivne diskriminovani (to ale neznamena, ze budu zvyhodneni vo vsetkom), tak budu navzdy robit velke problem.y
@pubertslatinocelny to mas pravdu..v niecom zrejme musia byt pozitivne diskriminovani, aby sa situacia zmenila..sucasna situacia je zial taka, ze su zvyhodnovani takmer vo vsetkom, vo veciach ktore im absolutne nemozu pomoct, ale priam vytvaraju napatie...potom sa nemozno cudovat, ze ich mnohi nenavidia...ale myslim, ze to ti netreba hovorit...len som nezachytil celkom presne tvoju myslienku..
hlasovat nebudem.ten typek ma aj pravdu a verejne si to PRIZNAM..ale je to aj propagacia politickej strany a to sa mi nepaci.preto sa nikam nepriklanam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
toto by malo ísť do telky, prečo to tam nikdy nevidím ?
@wampirekiss Súhlasím,jednoznačne by to tam patrilo,namiesto niektorých nepodstatných príspevkov.
stačí klik na stránku jeho a uvidíte. ale vám to asi nemá zmysel vysvetľovať, keďže za miliónkrát opakované akože argumenty, ktoré sa dajú ľahko analyzovať v rámci nášho systému, ste ochotní biť sa do pŕs ako za všetky pravdy sveta. boháča, načo som na to klikla, nemusela som sa zas vytočiť.
antifašistka, čo nemá rada cigánov.
vieš, zasa sa k tomu vrátim, ale keď by si bola tak strašne namotaná na gnwp, vedela by si, čo je toto za video a kto si ho na stránke propaguje.
nielenže používaš kotlebovu rétoriku, ale aj súhlasíš s jeho videami. takých ľudí medzi sebou nechceme v rámci celého antifašizmu, špinia meno, fuj!
Hrdina
Ešte bolo dobré, že: "pomaly všetci súhlasia, len sa boja sem prísť!"
ja nie som pseudointeligent, venujem sa tej problematike tri roky, niečo o tom viem a keď ti aj to príde smiešne, niet o čom.
jedoducho, človek, ktorý má rétoriku slovenských neofašistov a aktívne ju využíva by nemal mať v profilovke to, čo ty. je to strašná hanba.
pokiaľ sa však vyslovuješ tak, ako sa vyslovuješ ohľadom "rómskeho problému" tak sa potom nediv, že ľudí, ktorí sú skutočne antirasistickí a antifašistickí naštve, že sa niekto prezentuje niečím, čomu jeho skutočné názory odporujú.
@transplantovana hodnotí to, kde si sa ako vyjadrila a to, ako si to vzájomne protirečí a snaží sa ti poukázať na to, že čo i len použitie výrazu "rómsky problém" sa dá označiť za rasistické a snažila sa ti vysvetliť, prečo to tak je.
bohužiaľ (pre teba) ona nie je tá, ktorá trpí egoizmom a klapkami na ušiach, ty máš problém prijať to, čo ti predostrela.
(reagujem aj na to, čo som videla v diskusii predtým kedysi dávnejšie)
"A VY takych ludi nechcete ??? heh, no prepac.. ty antifasistka Ja som sa ti niekam ponukala..? Ci ako..?"
transplantovana sa ti snažila ukázať, že antifašisti medzi sebou nechcú ľudí, ktorí sú ochotní vo svojej rétorike použiť termín "rómsky problém"
ty si to poňala úplne inak, tak som ti len pripomenula, čo máš ako avatar a koho rétorikou som ťa videla sa oháňať.
a nechce sa mi hľadať hentú diskusiu, aby som videla, čo všetko si presne povedala. pamätám si len pocit, ktorý som si z toho odniesla a názor, ktorý som si vytvorila.
vstúpenie do diskusie je egoistické? no ako prepáč, pokiaľ si KTOKOĽVEK myslí, že má k danej veci niečo konštruktívne povedať a má argumenty, tak nech to spraví.
alebo vlastne.
buďme správnymi slovákmi.
"ak o niečom veľa viete, držte hubu, nikto sa vás nepýtal."
a ona isto na agitačných letákoch v tejto problematike nefunguje, tomu ver
označením "my" myslela antifašistov celkovo. a neznačí to o ničom v osobnosti človeka.
áno, mám kopec rečí na jej obranu, pretože jej názory poznám veľmi dobre a súhlasím s nimi.
pokiaľ ti príde smiešne odmietať pojem "rómsky problém" pokojne zaveď aj problém "černošský problém", "vietnamský problém" a vôbec čokoľvek podľa národnosti či rasy.
veď to vôbec nie je rasistické, pozerať sa na ľudí určitého etnika jedným kukátkom. a dokonca takým, že celé toto etnikum spôsobuje problém.
vsupila sa tam tak preto, lebo takých diskusií s takými názormi tu už bolo milión, dávno predtým, ako si sem prišla a ju vytáča to, že
1. ľudia sú schopní napísať niečo v zmysle "vystrieľať" na celé jedno etnikum
2. že admin tu s tým ani po opakovaných výzvach nič nerobí
a k tomu vstupu do diskusie, to som ti už vysvetlila v tej diskusii predtým. prečo som reagovala tak, ako som reagovala.
kokos, posraná alibistka si.
ja sa nepotrebujem povyšovať nad nejaké internetové ego, ja len hovorím, čo si o tebe myslím a naozaj nepotrebujem, aby si mi ty radila, ako vyzerá moja osobnosť alebo nie. tak ako ja nepoznám teba, ty nepoznáš mňa, akože, pozri sa na niektoré veci z dvoch strán, preboha. ja som teba vôbec nechcela riešiť, rypla si do mňa prvá a očividne ti ležím v žalúdku. prekrista.
v tom to celé viazne.
HALÓÓÓÓÓÓ, koľkokrát to je ešte potrebné napísať???
ty mne ideš hovoriť, že ja ti vkladám do út niečo, čo si nepovedala? sa zobuď, pretože presne to je to, ako ty @griet interpretuješ moje názory z tej diskusie.
sa smej, opakuj si dookola, že si antifašistka a antirasistka.
a btw. zlatík, komunikácia ma živí, dá sa povedať. ty si sa so mnou nikdy v živote nerozprávala, nevieš, ako a s kým komunikujem ani nič iné. nebudeš ma označovať za osobu neschopnú komunikácie.
ja hovorím, že TY si jebnutá, ak mám prejsť k štýlu, akým si na mňa išla. my nie sme a nechceme takých, ako si ty. vieš, ja nie som žiadny radikál, súhlasím s tým, že všetky odnože antifašistov by mali byť celok, pretože inak to nemá zmysel. ale práve jedinci, ktorí si myslia, že zedli múdrosť sveta, tak tí to kazia a robia zo sociálnej veci individuálnu. o tom to je. tvoje názory sú rasistické, pretože to, čo si ty dávala v tej svojej diskusii, rasistické bolo. už len kvôli miliónkrát spomenutej rétorike, ktorú používaš. pozri si nejaké stránky, že čo to ten rasizmus vlastne je. celý. pretože sa mi zdá, že si myslíš, že keď povieš, že nehovorím o cigáňoch ako o jednotnom etniku, ale cigánsky problém nám škodí, tak to hovorí za všetko.
a svoje myšlienky som ti vysvetlila niekoľkokrát. za to, že ich nechápeš a prekrúcaš, čo napíšem, za to ja fakt nemôžem.
ale fajn, smej sa zo mňa, je mi to šumafuk.
ja so ego na internete už nepotrebujem honiť.
vyššie si môžeš prečítať prečo.
konkrétne si sa k téme vyjadrila tak, že sa nestotožňuješ ani s jednou z možností a už to je zaujímavé, že nie si schopná ako (podľa všetkého, čo sa snažíš o sebe naznačiť) antirasisticky zmýšľajúci človek k tomu zaujať postoj, ktorý by podľa mňa mal byť absolútne nie.
pokiaľ nechceš kolotoč, nenapadaj ľudí.
a už vôbec nie takých, ktorí sa aktívne boju proti rasizmu venujú.
však bojujú za niečo, čo (podľa toho, čo o sebe naznačuješ) podporuješ aj ty.
pokiaľ ich napádaš, tvoje presvedčenie vyzerá veľmi pofidérne.
mala by si si utriediť pojmy.
kto tu hovorí o nejakom kamarátstve?
celú dobu ti len prízvukujeme to, aby si si vyhodila zo slovníka určité rasistické pojmy.
a populistické avšak rasistické riešenia.
bohužiaľ, nemá zmysel. mohla mať.
človeka, ktorý je takýto, za antifašistu nepovažujem. je to podobný názor ako: nie som rasista, ale cigáni smrdia.
takíto ľudia ma vedia strašne vytočiť, ale strašne, preto reagujem takto. jednoducho, ak si už za niečím stojíš, reprezentuj to tak, ako sa patrí a nie alibizmom a klamstvami. tak tuším ide druhá strana, ak sa nemýlim. proste, robíš niečo zle a namiesto toho, aby si sa nad tým zamyslela ti ide len o to, aby si si udržala svoj názor a ideš cez to na urážky a vyrypovanie do druhej strany.
smej sa, ale mne z teba smiešno nie je. neznesiem takých ľudí ako si ty. a tomu ver, že ich stretávam pri svojej robote kopec.
...smutne je na tom,ze nemame odvahu a podaktori radsej budu branit prava inych ako tie svoje!!
a co sa tyka tej romskej kultury tak nepovazujem za kulturu to co robia z bytmi to ze maju v dvore smetisko a decka behaju v zime hole atd
to co ma uplne najviac vytaca je ze ked si cigan tak dostanes byt, urobis z neho len kopu trosiek co ti idu padnut na hlavu a potom ti samozrejme stat da druhy byt lebo sak si chudacik cigan...ale normalny ludia co chodia do roboty a dru jak kone si musia zobrat hypoteky na pol zivota a ked nahodou stratia pracu, nevladzu ich platit tak su razom na ulici a nikto sa o nich nestara
Zijem v problemovej oblasti a uz sa to tu fakt neda. Vyzabijat, vykastrovat aleboobesit na hranici - tak ako to robili niekedy Svajciari.
Kurvy cierne.
To o niecom hovori, nemyslis?
1.) Staci sa mi s kurzorom presunut na tvoj nick a vidiet tvojho avatara, hned poznam tvoj nazor.
2.) Co je podla teba blbost? Preco si to myslis?
3.) Ja som nehovoril len o tejto vacsine, ktora zdiela jeden nazor. Spomenul som aj vseobecnych ludi, ktorych vidis kazdy den. Ja osobne nepoznam ani jedneho cloveka, ktory by sa ciganov zastaval.
1.) Nechcel som rypnut, to by nemalo zmysel a ja bezzmyselne veci nepreferujem.
2.) Zjavne nechapes, pretoze tvoje odpovede su nonsensom - proste si odpovedala dost odveci VZOR: "Kolko je hodin? Ano."
nemá to zmysel, jej sa nedá dohovoriť
veru, často krát to ani nieje diskusia ale vylievanie si svojích názorov na iných
..a aj tak sa nikdy nic nezmeni...
Ale rasistka nie som a nikdy ani nebudem. Ale rómov nebranim.