Ja som teraz čerstvo kupovala, tiež som mala najprv ideály, že zoženiem dobré parametre za podobnú cenu (hoci, dala som si vyšší základ - okolo 200 a zistila som, že to je buď tak na bazár, alebo na rozlúčenie sa s mojimi požiadavkami.
@janehonda po prvé, len ju vyvádzame z nereálnej predstavy, že za 150€ existuje kvalitný bicykel. Po druhé, pre mňa je napríklad drahá výbava na golf či lyžovanie, ale to znamená, že si jednoducho musím vystačiť s lacnejšími druhmi športov, na ktoré mám, nie skúšať znižovať kvalitu výbavy drahého športu na zlú až nebezpečnú úroveň.
@janehonda a tak si teda skus predstavit ty , ze ked nema 400 eur na bike , tak nech si kupi za 150 , mne je to jedno , ale bude to stat za staru belu ... zivot je len o tom ci ma niekto peniaze , alebo ci ich nema ... bill gates povedal : ak sa narodis chudobny , nieje to tvoja vina , ale ak zomries chudobny , mozes si za to sam ...
@matus123 tak bill gates nema pravdu...predstav si deti v krajinach tretieho sveta...mozno sa chcu ucit,ist do sveta a zbohatnut,ale nepodari sa im to aj keby sa ako snazili...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Do 150 možno bude lacný, ale super (e.g. kvalitný) ťažko.
Asi takto.
Ja som teraz čerstvo kupovala, tiež som mala najprv ideály, že zoženiem dobré parametre za podobnú cenu (hoci, dala som si vyšší základ - okolo 200 a zistila som, že to je buď tak na bazár, alebo na rozlúčenie sa s mojimi požiadavkami.
Skús to navýšiť aspoň na +/-400€.
pozri sa akesu ceny bycyklov , a zistis , ze dobry bycykel stoji tak 400 eur .
no a ake su lacnejsie druhy sportov...ak ju bavi bicyklovanie tak preco by mala zacinat napr.so sipkami??