Alyson Noel-Kruté Leto, Alžbeta Hulová-Spoveď jedného dievčaťa, Rebecca James- Krásna beštia, Martina Solčanská-Počkám tu na teba, všetky knihy od Rúčkovej, Sabovej to sú len tie, na kt. sa tera kukám, iné ma napadnú pozdejšie
jediný takýto typický dievčenský román, ktorý som čítala bolo Čo koho do toho hlavne kvôli chválam od ostatných. Po tom, čo som to ledva dočítala som tú knihu mala chuť vyhodiť..... Ja viem, každý má iný vkus, ale tieto klasické dievč. "romány" z dnešnej doby už nikdy viac
@nathaliarosalie zabudla som ešte z tejto ak si Slovenka a chodíš do školy sem a učíš sa slovenskú gramatiku,tak to,že chodíš do Ruska by podľa mňa nemalo byť problémom ibaže by si tam bola nejak veľmi dlho a všetko zabudla
šmaria..... ani nechcem vedieť čo to j e.... prave som si od dedka zobrala shutter island a akúsi sci-fi posledný človek z atlantídy či ako to je a som šťani
Mám prečítané len Prežila som svet, Čo koho do toho, Twilight sága, Risknem to s Punkerom, Džínsový denník, Pád, Aprílové dievča, Očistec bláznov, Chatrč, Súženie, Škola Noci 1-7 (tuším) a Očistný debakel... Takže odporúšam všetky.
vďaka za tip ... prečítam si možno lebo už nemám čo došli nápady ... ja práve čítam knihu od Kinga nie je to síce dievčenský román ale tak možno sa niekomu zapáči
@dandybrendy inak len keby si náhodou nevedala, keď ťa tak bavia nesmrteľní (aj mňa takže viem o čom hovoríš) tak si prečítaj aj Źiaru, čo je dodatková kniha o Riley a budú ešte celkovo 3 pokračovanie... je to super knižka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ďalej ma ťahá za touto
také dievčenské romány
???
dík a náhodou nepoznáš čo koho do toho ?
tak odíť s tejto temy pretože tu sa preberá to
skús ... neviem, dievčenské romány nečítam
mohla by si so mnou popísať cez správu ?
Ďakujem za názor... .
Keď budeš pravidelne chodiť do Ruska ako ja potom mi rozprávaj že som sa pomýlila v jednom písmenku
Jane Eyre alebo Búrlivé výšiny...
tieto, teraz "moderné" knihy mi prídu všetky na ten istý štýl
@32 nedávno som čítala, taká ľahká pohodová, tiež odporúčam.
A potom od Alyson Noel celá séria Nesmrteľní- na takéto fantasy som nebola, ale veľmi sa mi páči toto.