ovládanie myšlienok by bolo super, ale predstavte si také menenie podoby/tvaru
Okrem praktického využitia, že by som mohla mať každý deń iné vlasy, typ postavy podľa nálady a kaťdý tretí deň iný nos, mohla by som sa zamaskova´t za kohokoľvek, premeniť sa trebárs na ceruzku a vykonávať tak rôzne druhy špionáže, možností by bolo neobmedzene!
a veď všetko by sa zišlo niekedy okrem ovládania mysle a replikácie. nechcel by som nikomu ovládať mysel, to je istá forma znásilnenia a replikácia..myslím že úplne aj jeden ja stačí
Rozmýšľal som medzi ovládanie mysle a cestovanie čase, ze ktoré je väčšia moc....... Ale myslím si ze cestovanie v čase je bezkonkurencne oproti tým ostatným co su oproti cestovaniu v čase iba také Wuaaaaaaa....
Vezmite si napr. neviditeľnost - ísť tam tak aby ma henten nevidel.... Stačí cestovanie v čase, pojdes o hodinu dozadu napíšeš na chodník : okamzite chod na WC, Fero, on pôjde a zamknes ho tam a pôjdeš...
Alebo liečenie, vyliečiť mamu ktorú zrazilo auto keď šla do obchodu, pôjdem do minulosti a: Mami, dones mi ešte prosím krajec chleba...
Pôjde o minútku neskôr a auto ju uz nezrazi...
Kdo vie cestovať v čase, ten dokáže pretvarovať svet, uz z toho dôvodu vyplýva ze to človek nikdy nedokáže, musel by byť Boh aby človek cestoval v čase, ak by dnešné vygumovane USA chcelo odstrániť Stalina a bol by rok 3000, uz by to spravili a teraz by uz neexistoval a nikdy nebol.... To je ddôkaz ze ani v ďalekej budúcnosti žiadny stroj času nebude...
@mielikki však ale to isté dokážeš aj s ovládaním mysle (teda v prípade, žeby to bola naozaj veľká schopnosť modelovať myšlienky a vedomie iných - aj viacerých osôb naraz)
@poke to je tiež pravda, ale... mať nový účes vždy, keď si zmyslím, mi celkom stojí za to chcieť toto
(lebo manipulovať svoju vlasnú myseĺ pri pohľade do zrkadla nie je ono
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Okrem praktického využitia, že by som mohla mať každý deń iné vlasy, typ postavy podľa nálady a kaťdý tretí deň iný nos, mohla by som sa zamaskova´t za kohokoľvek, premeniť sa trebárs na ceruzku a vykonávať tak rôzne druhy špionáže, možností by bolo neobmedzene!
Vezmite si napr. neviditeľnost - ísť tam tak aby ma henten nevidel.... Stačí cestovanie v čase, pojdes o hodinu dozadu napíšeš na chodník : okamzite chod na WC, Fero, on pôjde a zamknes ho tam a pôjdeš...
Alebo liečenie, vyliečiť mamu ktorú zrazilo auto keď šla do obchodu, pôjdem do minulosti a: Mami, dones mi ešte prosím krajec chleba...
Pôjde o minútku neskôr a auto ju uz nezrazi...
Kdo vie cestovať v čase, ten dokáže pretvarovať svet, uz z toho dôvodu vyplýva ze to človek nikdy nedokáže, musel by byť Boh aby človek cestoval v čase, ak by dnešné vygumovane USA chcelo odstrániť Stalina a bol by rok 3000, uz by to spravili a teraz by uz neexistoval a nikdy nebol.... To je ddôkaz ze ani v ďalekej budúcnosti žiadny stroj času nebude...
(lebo manipulovať svoju vlasnú myseĺ pri pohľade do zrkadla nie je ono