KTO Z VAS CHODI NA GYMPEL, KDE MATE KAZDY SEMINAR 2 KRAT DO TYZDNA? ( CIZE AKOKEBY 4 HODINY)JA CHODIM NA GYMPEL , IDEM MATUROVAT DEJEPIS A NOSKA, MAM Z NICH SICE SEMINAR ALE Z KAZDEHO PREDMETU --JE TO LEN 1- KRAT V TYZDNI. VIEM ZE TO TAK MAJU NA TOMASIKO
Tak to ti poviem, že robíš megablbosť, lebo maturovať na škole kde si znamená, že v porote budú dve vaše učky, ktoré ťa jednoducho nenechajú padnúť, na to by si nemohla vedieť ani slovo.....
zatial čo na novej škole k tebe nebudú mať žiaden cit, nepoznajú ťa, nebudú vedieť, že ti len nesadla otázka.... a tak podobne
a na žiadnej škole ti semináre nestačia, to už by si mohla pochopiť, že učiť doma sa treba vždy
@lolita92 Ti jebe, alebo čo? Vieš ako sa mi drvíme na semináre? By si mala vidieť naše semináre z bio. Na každý týždeň si máme pripraviť a naučiť sa (!) jeden okruh, čiže okolo cca 14-18 otázok. Kto to nevie, letí z hodiny. A pripravujeme si to doma! Nie také, že učiteľ vysvetluje, mi si píšeme do zošita a potom sa to pred testom naučím.
Pozri sa nemusíš nám to veriť, ale zmaturuješ , nestresuj a uč sa.... ak si to doteraz zanedbala, s jednotkou už preventívne nerátaj, ale garantujeme ti, že zmaturuješ.
A nerob kktiny. V živote ťa čakajú ešte horšie veci
@stenatko to mas este dobre, ze vas to skusaju, ale ide o to, ze my v tom nemame vobec system. my sme na to ostali uplne sami. povedala by som ze nasmu ucitelovi to je uplne jedno.
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h nie, ja som to nezanedbala.- proste to som chcela povedat, ze profesor sa na to totalne vysral. ja sa ucievam pravidelne, ale ja som myslela tu pripravu , ktoru nam dava!
no, je to riadna kokotina, naválať seminárov na štvrtý ročník, lepšie je pripravovať sa 2 roky ako necelý 1. ALE tiež je debilina prestupovať v maturitnom ročníku . je úplne jedno, či sa učíš sama už v tretiaku alebo až neskôr. si myslíš, že ti to budú liať do hlavy??? "systém" na výške je niekoľkonásobne debilnejší.
aká pseudo? jediné tvoje šťastie, že so mnou súhlasíš
@lolita92 a aké mávaš známky? ak gympel zvládaš s prehľadom na 1-2ky, vôbec sa s nejakými seminármi nemusíš stresovať. objem toho učiva, čo ste pobrali za 4 roky je dostatočný na to, aby si zmaturovala z toho, čo už "vieš". a okrem toho funguje také pravidlo, že ak si mávala počas celého štúdia lepšie známky, tak ťa nenechajú prepadnúť (nezhoršia/nezlepšia ti známku o viac ako 2 stupne)...
u nás boli semináre v 3. a 4. ročníku, po 1-2 hodiny týždenne... a okrem dejín umenia, ktoré som v štandardnom rozvrhu nemala vôbec, mi tie semináre nič nové nedali.
tiež som v predmaturitnom a semináre mám 2 x 2 týždenne, plus normálne hodiny...a myslím, že mi nedávaj (zatiaľ) nič, čo by bolo nejak nad rámec učiva, čo berieme na normálnych hodinách. Len akési rozšírenie. A tiež sme mávali predmety s vyučujćimi typu str 32-65 naučte sa- píšeme. Ale aj typu, nezaujíma ma, že tú učebnicu nemáte a nemáte skadiaľ vedieť odpovede, zákerné otázky. čo už. Prestupovať teraz je blbosť
@lolita92 a kam to chodiíš do školy? ..čiže ak dobre chápem máte len jednu 45min. hodinu za týždeň?...lebo som zatiaľ tomu neporozumela, že ako je možné, že semináre, teda prípravu na maturitu máte až v 4.ročníku, čiže iné predmety nemáte, len maturitné?
my sme na Gym. L. sáru mali trojhodinovku nosky/dejepisu + seminár dvojhodinovka...cize 5 vyučovacích hodín daného predmetu..
ale moj názor je, že určite neprestupuj..ked máš take stresy radšej vynalož úsilie a pozistuj si od zmaturovných vo vašej škole ako to zvládli, pripadne ziskaj podlkady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A čo vlastne potrebuješ ? Chceš prestúpiť či čo.
CAPS LOOOOCK!
zatial čo na novej škole k tebe nebudú mať žiaden cit, nepoznajú ťa, nebudú vedieť, že ti len nesadla otázka.... a tak podobne
a na žiadnej škole ti semináre nestačia, to už by si mohla pochopiť, že učiť doma sa treba vždy
Si v maturitnom ročníku, tak čo čakáš, preboha!
A nerob kktiny. V živote ťa čakajú ešte horšie veci
stlac caps lock
YESS DIKY UZ NEMUSIM DRZAT SHIFT
Tebe jebe? Prestupovat v maturitnom rocniku?
Maturitný ročník je také predkolo výšky... zvykaj si.
My sme to mali takto
Od strany 30 po stranu 62 , v útorok písomka
A na hodinách len skúšala.
aká pseudo? jediné tvoje šťastie, že so mnou súhlasíš
@lolita92 a aké mávaš známky? ak gympel zvládaš s prehľadom na 1-2ky, vôbec sa s nejakými seminármi nemusíš stresovať. objem toho učiva, čo ste pobrali za 4 roky je dostatočný na to, aby si zmaturovala z toho, čo už "vieš". a okrem toho funguje také pravidlo, že ak si mávala počas celého štúdia lepšie známky, tak ťa nenechajú prepadnúť (nezhoršia/nezlepšia ti známku o viac ako 2 stupne)...
u nás boli semináre v 3. a 4. ročníku, po 1-2 hodiny týždenne... a okrem dejín umenia, ktoré som v štandardnom rozvrhu nemala vôbec, mi tie semináre nič nové nedali.
my sme na Gym. L. sáru mali trojhodinovku nosky/dejepisu + seminár dvojhodinovka...cize 5 vyučovacích hodín daného predmetu..
ale moj názor je, že určite neprestupuj..ked máš take stresy radšej vynalož úsilie a pozistuj si od zmaturovných vo vašej škole ako to zvládli, pripadne ziskaj podlkady