Ahojte . Chcela by som sa opýtať či niekto nechodí alebo sa nechystá na SUŠ do Trenčína. Ja by som sa chcela dostať na tú školu. Viem, ešte je času dosť (aj keď nie veľa), no som zvedavá ako mi dopadnú talentové skúšky v marci a či ma zoberú
@simmuska ak si chodila na výtvarnú, máš absolventské a nejaké tie diplomy zo sútaží velké plus. DOkonca jednu známu prijali aj bez talentových lebo vyhrala medzinárodnú súťaž.
@tekutastolica no našťastie ja ju nemám,teda na tu školu ani nechodím , tak neviem....len kamarátka hovorila,že to ešte aj kontroluje ..je dáka úchylna...tiež nechápem...a ona vraví čosi ,že má na to právo,by som sa na ňu tak vysrala
@tekutastolica no jo, ja absolutne nemám zdání, k čomu je to dobré....netuším jak to tam funguje,len to ma dostalo, ked mi to povedala...to má k normálnosti daleko
hej, a autorka, týmto sa nedaj odradiť, myslím, že ona na tej škole dlho nevydrží
@tekutastolica čosi, že oni boli aj za riaditelkou/riaditelom,ale že aj tak sa to nevyriešilo...ale aj tak , čo po riaditelke,hento predsa od nich nemôže chciecť...
Ahojte...chcela by som sa hlásiť na túto školu v najbližšom roku. Chcela by som sa spýtať najmä na talentovky, neviete niečo bližšie povedať? dá sa to zvládnuť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
hej, a autorka, týmto sa nedaj odradiť, myslím, že ona na tej škole dlho nevydrží
no,ževraj poslúchajú....
a kam si išla?
@misicka606 počkaj,odkiaľ chceš dochádzať?
@simmuska a nestretli sme sa tam?