Nepoviem ti kde v BA to nájdeš, ale napíšem ti moju skúsenosť... pozval som manku do japonskej reštaurácie v BB a skúsili sme všetko možné(na peniaze nepozerám, takže sumu teraz riešiť nebudem) ale...! Sushi mi prišlo na tácke o šiestich kusoch...suché, bez chuti, vravím si, akoby to vybrali z lidlu zo sáčku v akcií. Proste nebolo to ani dobre ani zlé, nič čím by ohúrili za tú cenu. Potom nejaký šalát s krevetami a sójou. Tvrdá kapusta či čo to bolo , to jak kartón keby som žuval najlepšie boli ale také tie koláčiky penové posypané sezamom. Neviem ako sa to volalo, ale to by som si aj kilo kúpil Možno v BA si dávajú viac záležať
na prvy,druhy,treti,stvrtykrat mi to vobec nechutilo pravdu povediac, musela som tomu prist na chut a teraz uz pohoda. A vzdy ked je v lidli azijsky tyzden nakupim riasi, ryzu atd. a spravim si vlastnu sushi obzeriadu
@hagelslag vo fitbare som bola tento tyzden a to sushi bolo super podla mna a este nam tam dali toho viac ako bolo pisane tak napis do ts..lebo testujem rozne restiky v bb tak aby som vedela ktoru mozem vyskrtnut
milujem
v BA by som asi na zaciatok vyskusala all you can eat - predsalen mozes tam vyskusat co ti hrdlo raci skus Sajado v Eurovei, to je vynikajuca volba.
inak na sushi uz vlastne ani nechodievam, len ak teda na nejaku speci prilezitost, robim si ho doma sama, kedy sa mi zachce a neviem sa ho dojest
mozes si dat all you can eat v avione v takej azijskej restauracii hore, neviem, ako sa vola, alebo all you can eat v sunshine v auparku alebo ja osobne mam velmi rada yakuza sushi, maju aj donasku
zatial sa mám rád a nedám si zdravie zničiť rybami, z ktorých je dobre známe, že ak nie sú čerstvé človek ochorie...
a je to veľmi zradné, dnes zješ a o mesiac si chorý a samozrejme nevieš z čoho...
@loveillumination zatial som mal len v sushitime a yakuze
vysvetlis mi, aky je kvalitativny rozdiel medzi yakuzou a susitajmom? jediny rozdiel co som si vsimol je, ze v yakuze maju suchsiu ryzu.
zatiaľ som ochutnala len také lacné nič-moc sushi... a teda to rybacie bolo des. zeleninové sa dalo. ale rada by som skúsila také fakt kvalitné čerstvé sushi, možno by mi chutilo (minimálne zeleninové hej)
úplne super to je, osobne mi najviac chutí losos, ale aj maslová ryba nie je zlá, ale je trochu jemnejšia a menej výrazná chuť
ale inak nie je sushi ako sushi, mala som už aj dobré a menej dobré (na môj vkus príliš suché)
a inak dá sa z toho najesť, tých 6/8 kúskov postačí
Skúsila niekto už sushi go? Chcem.skusit len neviem presne ako to funguje...sadnem si a papám koľko chcem a ktoré chcem čo mi príde na páse? A na konci zaplatím? Odkiaľ vedia koľko som som zjedol? Čo ak mi niekto predomnou nenechá tie najlepšie? Vie niekto ropzisat?
Ja som to raz skúsila- zachutilo...Ale zrazu, jedného dňa prišiel moment, kedy mi z toho zostalo zle a doteraz to nemôžem absolúúúúúúútne cítiť a nie to ešte zjesť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
daj si v sushi time, nic tym nepokazis
v BA by som asi na zaciatok vyskusala all you can eat - predsalen mozes tam vyskusat co ti hrdlo raci skus Sajado v Eurovei, to je vynikajuca volba.
inak na sushi uz vlastne ani nechodievam, len ak teda na nejaku speci prilezitost, robim si ho doma sama, kedy sa mi zachce a neviem sa ho dojest
mozes si dat all you can eat v avione v takej azijskej restauracii hore, neviem, ako sa vola, alebo all you can eat v sunshine v auparku alebo ja osobne mam velmi rada yakuza sushi, maju aj donasku
a je to veľmi zradné, dnes zješ a o mesiac si chorý a samozrejme nevieš z čoho...
za mna maehwa a yakuza bola bezna donaska, maju aj super wakame salat a miso polievku
vysvetlis mi, aky je kvalitativny rozdiel medzi yakuzou a susitajmom? jediny rozdiel co som si vsimol je, ze v yakuze maju suchsiu ryzu.
inak, co sa da vlastne na sushi pokazit?
a ked uz tak dobre
a odporucam Akiko Sushi Bar, tam maju skvele, ale tam maju skvele vsetko, naozaj vynimocne tradicna japonska restika
ale inak nie je sushi ako sushi, mala som už aj dobré a menej dobré (na môj vkus príliš suché)
a inak dá sa z toho najesť, tých 6/8 kúskov postačí