Škola úžitkového výtvarníctva. Odbor animovaná tvorba.Také ako dejepis, fyzika, chémia a biológia mám iba v prvom ročníku. Po jednej hodine. A potom chcem ísť na vysokú. Netuším na akú. Ale uplatním sa potom? Čo budem robiť po zvyšok svojho života?
Ale prosim ta, sice je pravda ze to tam "zije" ale to je len dobre. Ako hlboko chces upadnut do toho bohemskeho stylu zivota je len na tebe. Nikto ta tam nebude nutit brat drogy ani nic podobne prosim ta
ak ta to bavi, chod tam ... ak budes dobra, urcite sa uplatnis ... vlastne vsade sa uplatnis, len ak si dobra ... tak si vyber to, co ta bavi ... moj nazor .. ja som si to spravila takto a nelutujem no ... a viem, ze vzyd sa najde nieco, co by som mohla robit ... a k drogam a alkoholu ... caka ta to na kazdej strednej ... je to len na tebe, ako dopadnes proste ... ja som zatial v pohode ako vidis :- )
naco sa tam hlasis ked nevies co budes mat z tej skoly co nehladas na stranke nejake info o uplatneni abo sa pytaj dakoho...... co ty kokos leniva mladez
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ak ťa to baví, choď.
A tvoja mama, no.... Taky clovek nazor nezmeni