Čaute. Stretli ste sa už niekto s tým že by ste mali svalovku bez toho aby ste niečo robili? Proste že odveci vás začne niečo bolieť tak ako keby máte svalovku?
Frajer to má, môže to byť tým že mal asi pred 2 mesiacmi kliešťa žeby sa to dostalo do
@janehoda nemohla som sa nesmiať šak áno, to je skratka, jedno a to isté
Ako, mňa bolia furt nohy, hlavne večer a zo stresu, môjho otca bolia nohy od rána do večera a to nie je starý, má len 41, lenže to je nervové ochorenie, takže by som s tým rozhodne šla k lekárovi, ktorý v prípade nervového ochorenia nepomôže, ale aspoň povie, čo ti je...
@stahli on nie je tip človeka čo sedi cely den za pc, dosť sa hybe.
teraz ju má po celom tele a čo ja viem, taký divný začína byť spravanim, akoby nebol vo svojej koži. Snažím sa ho presvedčiť nech ide k lekarke, len nejak darmo. To po mne vyštekne nech to neriešim pretože mu robím nervy. že on proste k doktorke nepôjde a hotovo... lebo "šak to prejde". . .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ako, mňa bolia furt nohy, hlavne večer a zo stresu, môjho otca bolia nohy od rána do večera a to nie je starý, má len 41, lenže to je nervové ochorenie, takže by som s tým rozhodne šla k lekárovi, ktorý v prípade nervového ochorenia nepomôže, ale aspoň povie, čo ti je...
teraz ju má po celom tele a čo ja viem, taký divný začína byť spravanim, akoby nebol vo svojej koži. Snažím sa ho presvedčiť nech ide k lekarke, len nejak darmo. To po mne vyštekne nech to neriešim pretože mu robím nervy. že on proste k doktorke nepôjde a hotovo... lebo "šak to prejde". . .