hej dneska som sa musela usmievať lebo sme robili zbierku v škole pre zvieratá z útulkov(zajtra je svetový deň zvierat teda aj keď sa usmievam skoro stále lebo s kamoškou to ani ináč nejde
jo a ešte je vraj dnes aj svetový deň chodcov,teda aj keď to počujem prvý krát... už mi to stihlo povedať pár ľudí
snazim sa usmievat vzdy a na kazdeho,ale nie vzdy sa mi to dari,dnes nahodou ano ale akosi mi navecer poklesla nalada...nerada sa smejem sama,potrebujem na to spolocnost ktora sa bude smiat so mnou a nie na mne
ale jasne...dneska je svetovy den sumevu? omg si pamatam jak sme na zakladke mali nejaky program pred jednotou cez svetovy den usmevu a ked bola v programe prestavka mali sme behat po okoli a hovorit ludom, aby sa usmievali, lebo je svetovy den usmevu:
hehe ja sa usmievam celkom rada, ale ako kedy... nevim preco, ale ked mam total depku zrazu sa mi zda vela veci hrozne vtipnych... to ja mavam take nalady miestami, ze revem a zrazu sa rozrehocem, ale inak som v poriadku... vazne!
najhoršie je, keď predávam lístky do kina. tam je nejaká čudná atmosféra a ja sa tam proste usmievam jak blbá a nedá sa s tým prestať. teda keď sa o to snažím, tak sa rozosmejem. a nie, nie som blázon
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
jo a ešte je vraj dnes aj svetový deň chodcov,teda aj keď to počujem prvý krát... už mi to stihlo povedať pár ľudí
aj ano ale len zo zatvorenymi ustami bo te moje zuby OMG OMG...
a sak na seckych ..
ja sa osobne tiež rada usmievam
a tiež na celý svet
a ešte aj na pekných chalanov
A ja tvrdím, že dnes je svetový deň pečených kurčiat ...
A zajtra bude deň oživlých mŕtvol ...
je to malá výhra líc.
Úsmev. Skús ho ďalej prihrať
oblúčikom do ulíc.
Úsmev, úsmev
to je šanca premenená.
Úsmev, úsmev
detské líca červené má,
červené má
radi sa usmievate?
a nakoho sa najradsej usmievate?
nevedel som...idem si poznacit do kalendara
samozrejme ze sa rad usmievam!!! ja sa rad usmejem
na koho? : no na moje zrkadlo
tak ja sa až priveľa smejem, otázku preto musím modifikovať na: či iným nevadí, že zipporah sa furt rehoce jak...
Nevadí
hehe ja sa usmievam celkom rada, ale ako kedy... nevim preco, ale ked mam total depku zrazu sa mi zda vela veci hrozne vtipnych... to ja mavam take nalady miestami, ze revem a zrazu sa rozrehocem, ale inak som v poriadku... vazne!
smejem sa v noci smejem sa cez den
smejem sa dneska smial som sa vcera
smejem sa od rana az do vecera..
nepotrebujem na to den usmevu..
kedze kazdy den smejem sa ja veru
a tuzim vidiet i na tvarich inych
stovky usmevov tak milych
ja sa usmievam tuším až moc
a na každého sympatického človeka
najhoršie je, keď predávam lístky do kina. tam je nejaká čudná atmosféra a ja sa tam proste usmievam jak blbá a nedá sa s tým prestať. teda keď sa o to snažím, tak sa rozosmejem. a nie, nie som blázon