Poznám típka čo vyskočil zo 6tieho poschodia a prežil... Bol to zevraj veľmi inteligentný človek teraz je z neho dement... Dostáva od štátu 700euro a len tak sa smeje na všetkom takže asi jako by bol v inom svete
@cranberries smejú sa nanom využívajú ho...ale stretol som sa aj zo závisťou ďalší výpravajú žeby to radi vyskúšali ďalší nechapu jak to prežil odcudzuju ho atak... Neviem co robí celý deň som ho stretol párkrát krčme atak si prisadol knám hovorí ze ma veľa kamarátov niekedy hovorí úplne od veci.. Nwm mne jeho bolo ľúto tak som mu kúpil kofolu a išiel som inde
@nuumik aspon ze taky clovek moze chodit medzi ludi aj ked je zbaveny svojpravnosti a ze ma asi dobreho porucnika co mu dava peniaze a tak.... na krcmu a tak.... si dobry clovek ze si mu kupil kofolu
Kofola je plná nezdravého cukru. Nie si dobrý človek že mu kupuješ také veci. Chudák je nesvojprávny a nevedel vyhodnotiť aký to bude mať vplyv na produkciu inzulínu.
@cranberries netvrdil by som osebe že som dobrý človek... Ale zase niesom najhorší... Občas sa chovám jak malá sviňa a niekedy zase inak heh... Prečo ta inak zaujíma táto téma?
Ide o to prečo bol zbavený svojprávnosti.
S ťažkým postihnutým, majú vačśinou opatrovníka a denný režim. Niektorý majú kľudný - keď nemajú šancu na zlepšenie. To znamená, že cez deň v podstate jedia, urobia potreby a venujú sa niečomu čo ich baví, čo sú teda často len nejaké maličkosti. Žena čo som opatroval ja si celé dni prezerala obrázky v knihách. ˇasto sú ale umiestnení v roznych zariadeniach kde je program už závislí od zariadenia. Potom sú ľudia ktorí majú len nejaké návalové situácie kedy nie sú schopný konať svojprávne. Takí proste žijú ako ty, alebo ja a vďaka medikamentom si udržujú normálne zmýšľanie, ak to nie je možné takéto návaly stiahnuť liekmy majú externých asistentov, alebo niekoho z rodiny kto na nich poberá príspevok a je zodpovedný potom na tieto situácie reagovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Dobrý človek by mu kúpil čistú vodu alebo čaj.
S ťažkým postihnutým, majú vačśinou opatrovníka a denný režim. Niektorý majú kľudný - keď nemajú šancu na zlepšenie. To znamená, že cez deň v podstate jedia, urobia potreby a venujú sa niečomu čo ich baví, čo sú teda často len nejaké maličkosti. Žena čo som opatroval ja si celé dni prezerala obrázky v knihách. ˇasto sú ale umiestnení v roznych zariadeniach kde je program už závislí od zariadenia. Potom sú ľudia ktorí majú len nejaké návalové situácie kedy nie sú schopný konať svojprávne. Takí proste žijú ako ty, alebo ja a vďaka medikamentom si udržujú normálne zmýšľanie, ak to nie je možné takéto návaly stiahnuť liekmy majú externých asistentov, alebo niekoho z rodiny kto na nich poberá príspevok a je zodpovedný potom na tieto situácie reagovať.