Ja som sa bála povedať, že mi je zle aj keď mi zle bolo. To bol polhodinový príhovor, že chodím do školy ako cigáň do roboty, že budem tupá a tak. Radšej som išla do školy napriek všetkému.
a ja jáj, koľkokrát, išiel som síce do školy, ale po prvej hodine som zdrhol, vyhovorky typu, odpadlo nám vyučovanie, nešla elektrika, nekúrilo sa, telocvikar spadol z lana a podobných hovadín bolo neúrekom, až raz to skončilo, keď som dal triednej na stoličku pripinačku a ona si sadla ...
Samozrejme a veľa krát A vlastne som si nemusela ani veľmi vymýšľať..mala som bolesti brucha a hlavy psychického pôvodu,ale nikdy mi nevedeli prísť na to čo mi je..takže pečiatka v žiackej bola minimálne 9 krát( skoro každý mesiac )Ked som chodila už na strednú tak to som neriešila rôznymi chorobami(veľa krát na ZŠ sa mi stalo,že som si chorobu vymyslela a potom som ju naozaj aj dostala )Tam ked sa mi enchcelo som proste nešla A dutá nejsom
@19mimi1 vieš čo asi by si mal zájsť do tej školy ako vidím
tak ja som už "párkrát" simulovala (všímaš si to I ? )
---- viem napodobniť kašel (asi veľmi dobre bola som mesiac doma ) , viem vracať (voaláá "pokazený žalúdok" ) ,raz som si dokonca pohmliaždila ruku/nohu len aby som nešla (a raz som mala aj zlomenú nohu--bola som sprostá)
hej, raz v treťom ročníku som dorípala test z matiky a hrozne som sa bála, jakú dostanem známku, tak som predstierala, že ma bolí hlava, brucho a všetko možné... ale keď som si spomenula na matiku, ono ma to naozaj začalo bolieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
keď sa mi nechcelo ísť do školy tak som doma povedala, že sa mi nechce a bolo.
ale povedalsom ze uz nebudem hnusny.
tak odpoviem ze ano. A tolko krat ze konec ja som furt blicoval
Len dodám,že som nechodil každý párny piatok a každý nepárny pondelok celé štyri gymnáziové roky
a chod tam a a uc sa slovencinu!
ani osm sa nijak neulieval, mozno len raz na strednej som isiel poza
vtedy som blicoval 3 dni....
filip
všetko dôležité k tejto téme bolo povedané
tak ja som už "párkrát" simulovala (všímaš si to I ? )
---- viem napodobniť kašel (asi veľmi dobre bola som mesiac doma ) , viem vracať (voaláá "pokazený žalúdok" ) ,raz som si dokonca pohmliaždila ruku/nohu len aby som nešla (a raz som mala aj zlomenú nohu--bola som sprostá)
(ale 1 som si udržala aj tak )