Nosím šošovky a mám pocit, že čím dlhšie ich nosím (už to bude 5 rokov) tým viac mi vysychá oko. Ráno vidím najlepšie a do večera postupne slepnem a oko mi úplne vysychá.. treba na to dobré kvapky nič lepšie ti tu nikto neporadí :/
mala som, dostala som umele slzy (kvapky) ale nechcelo sa mi to stale kvapkat, lebo mam z tych kvapatok kusok strach. tak som sa na to vykaslala a ono to nejak s odislou jesenou prestalo. potom som uz riesila len alergicke slzy a nie tie zo sucheho oka. nebudem si davat 2 druhy kvapiek.
Ja som mala tak vyschnuté oči že sa mi až zrak zhoršil. Ešte aj teraz mám problém pozerať sa do silnejšieho svetla. Nešla som k doktorovi len som si kúpila kvapky a obmedzila čumenie do počítača a zlepšilo sa to trocha ale zrak už nemám ako kedysi. Netreba to radšej podcenovať lebo ked to neliečiš môžeš mať problémy. Teraz už lutujem že som nešla k doktorovi.
@hetfield tak nejako mi dochádza, že dlhodobým používaním si moje oči na pravidelnú dávku navyknú, ale tak suché oči mávam len keď som dlho pri ntb a to viacmenej len niekedy cez víkendy a prázdniny. Netuším však, ako s tým bojovať z dlhodobého hľadiska :o nič iné ako kvapky, nútenie sa žmurkať a zlepšenie osvetlenia mi nenapadá, ak si na niečo prišiel/prídeš, daj vedieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@lowinqa to vsetko robim a vyskusal som uz asi vsetky kvapky co existuju ale vsetko pomaha len na kratku dobu