ahoj som deviatacka a mali by sme si vybrat skoly mna to najviac taha na SZš na moyzesku ale bojim sa ze keby ma tam prijali tak by ma to prestalo bavit a uz by som tam nechcela chodit a teraz neviem co mam robit
Každé ráno sa mentálne spičujem, že som mohla mať pol dňa labáky a nie nehlučné opotrebovávanie sedacieho svalu a civenie do steny, ale osobne by som tam aj tak nešla.
no ja som na zdravotku v nitre chodila 4 roky.. a uspesne som ju aj dokoncila a neviem si predstavit zeby som mala byt na inej skole.. a ked skoncis tu skolu a chces ist pracovat, tak by si nemala problem sa uplatnit... len tie predmety niektore.. brr... ale da sa to v pohodke zvladnut... dufam ze sa dobre rozhodnes..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
A neviem, čo chceš od nás.
---
Každé ráno sa mentálne spičujem, že som mohla mať pol dňa labáky a nie nehlučné opotrebovávanie sedacieho svalu a civenie do steny, ale osobne by som tam aj tak nešla.