chcem sa vas spytat ci mozte pouzivat tablet namiesto zositov aj na strednej... som totiz deviatacka a newm ci by som ho na skole mohla na rok vyuzit.....
u nas mozme a pouzivam.este v prvaku na zaciatku roka nam povedali ze ak si myslime ze to je lepsie tak mozeme mat tablety,notebooky...ja mam aj zosity a pouzivam to podla toho ako sa mi čo chce ale radšej pišem do zošita normalneho
ja mam na strednej ntb a berú to uplne v pohode len niekedy sa im nepáčí čo tam robím trebars ked mam hru pustenu nejakú ale aj to niektoré učky tolerujú
na tablete písať poznámky? O.o to už radšej netbook/notebook
na našej strednej sme mali presne nadiktované akým perom na akej hodine píšeš do akého zošita, museli sme si rysovať presne 3cm okraje na SJL a pri odpovedi z asi každého predmetu sme so sebou priniesli zošit a učiteľka kontrolovala, či máme všetko presne tak, ako má byť (ak si chýbal a nemáš dopísané poznámky, päťka)
Záleží od školy. Myslím, že dnes ti už na to nič nepovedia, ale sama prídeš na to, že to je blbosť a radšej budeš písať na papier, alebo nebudeš si písať vôbec nič a len si od niekoho prefocovať poznámky pred písomkami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
.. školský poriadok to nezakazuje, preštuduj si ten váš
Inak je to dobrá vec
ci aj bez poruchy, to neviem, ale zaujimalo by ma ci na nom dokazes pisat rychlejsie?
na našej strednej sme mali presne nadiktované akým perom na akej hodine píšeš do akého zošita, museli sme si rysovať presne 3cm okraje na SJL a pri odpovedi z asi každého predmetu sme so sebou priniesli zošit a učiteľka kontrolovala, či máme všetko presne tak, ako má byť (ak si chýbal a nemáš dopísané poznámky, päťka)