Z akej stránky si objednávate/objednávali tablo? Nepoznáte nejaké dobré stránky so zaujmavými tablami? .. zatiaľ som našla asi najlepšiu tlacoznamka.sk.. na ostatných mi prišlo tabla len také jednoduché, ničím ma nezaujali. ďakujem
to či je tablo jednoduché alebo zaujímavé nezáleží až tak na stránke odkial to objednaš, ale na kreativite študentov, pretože to tablo si máte vymysleť vy, že ako chcete aby vyzeralo... z tej stránky vám môžu maximalne dopomôcť s návrhom a odporučiť čo sa hodí a čo nie ale výber je na vas...
aha teraz mi inak napadlo, že asi to niektoré stránky majú tak že maju predvolené návrhy a vy si môžete vybrať len z tých.... naša trieda si navrhovala cele tablo sama, ale nam to robila sestra našej triednej... ona sa zaobera grafikou... tak asi preto sme si mohli vymyslieť hocičo
u nás to je že nikto to nechce urobiť...takže sa objedná a bude pokoj.. dosť boli starosti so stužkovou..takže objednáme to a bude pokoj....keby chceme vlastne to trošku skor sme mali rozmýšlať.. sa aj nafotiť spolu a tak
@mata399 no áno, je super keď je tablo prezentáciou kreativity triedy - bohužiaľ, aj u nás to bolo tak, že sme sa na ničom nedohodli a potom sme nechali bývalú spolužiačku aby nás od hlavy po kľúčnu kosť, tie fotky boli brutal nekvalitné, lepili sa lepidlom na biely papier v posledný možný deň a výsledok je taký, že sme mali najhnusnejšie tablo za celú históriu školy ( a pochybujem, že to v blízkej dobe niekto prekoná).
a to všetko len preto, že pár ľudí v triede spôsobilo, že všetci ostatní mali plné zuby ich priblblých rečí tak to nechali na nich a výsledok bol rovnako priblblý ako jeho tvorcovia. :/
tak urobila som bordel na telesnej...a máme vybratý návrh aj všetko ..len ešte poslať objednávku..lebo moja trieda je že 20 chalanov 5 báb...a všetko len 3,5 báb musíme vybavovať..od stužkovej cez dozvuky po tablo..možno ešte aj ozveny..lebo naši chalani sú takí, že kým niečo im sa nedá pod nos tým čo neurobia.. typickí chlapi no.. sorráč ale je to tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
my sme si ho vyrábali spoločne...
a to všetko len preto, že pár ľudí v triede spôsobilo, že všetci ostatní mali plné zuby ich priblblých rečí tak to nechali na nich a výsledok bol rovnako priblblý ako jeho tvorcovia. :/
nepokazte si to rovnako, bola by to škoda