dobrý je trik s perom, kúp si 2rovnaké a na jedno si nalep ťahák po celom obvode a na druhé nejakú básničku, text piesne, niečo čo nemá s daným učivom nič spoločné a potom len treba dávať pozor, ktoré je ktoré U mňa fungovalo vždy A tak dobré sú aj klasické papieriky, ja používam veľkosť 3,5-4 vo worde, a tak niekedy sa stane, že to ani spolužiačka nevie prečítať, prelepím lepiacou páskou z oboch strán, a je to praktické, všetky vzorce som mala na fyzike tak pekne archivované
ak som sedela so spolužiačkou , mala pod ritou furt papieriky , s celym učivom z pisomky , ked trebalo čeknut naklonila sa na jednu stranu precitala som a k nam mierila ucitelka , zasadla si nan , fungovalo to excelentne
Napr. v lete keď máš kraťasy, tak papier z ťahákom pod ne a cez písomku nakukuj. Alebo ak sedíš pri stene napíš si na stenu. V triede sme si popísali ťahák a dali na nástenku, nezistila to aj keď tam všetci stále čumeli. A pod...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov