Ja som mala Na ústnej skúške zo SJL. Ono, všetko som vedela, len som si nevedela zapamätať tie hlúpe obdobia a toto som mala na mini ťaháčiku. Mala som ho v ruke, nikto si ho nevšimol a ani som ho nepoužila, lebo keď som dostala svoje obdobie (neviem už ktoré to bolo), tak prišla učiteľka a našepkávala mi, ktorí autori tam boli
Ťaháky nepotrebuješ, namiesto ťahákov tam máš učiteľov...
Napr. mne na písomnej maturite z matematiky zobrala učiteľka pero a vypočítala jeden príklad...
Pri písomných maturitách sme samozrejme celá trieda od seba odpisovali, menili si písomky, pomáhali si, ...
Na ústnej zo slovenčiny som si vytiahol blbú tému, tváril som sa ale, že to viem, počas prípravy prišla za mnou jedna učiteľka, všetko mi nadiktovala, potom prišla druhá učiteľka a opäť mi všetko povedala... Ja som to len zopakoval a dostal som 1.
ja som na praktickej z odboru pouzil mobil, vytiahol som si fakt to, co som nechcel, elektrotechnicke meranie kde sme mali 4 hodiny na zapojenie a odmeranie a 4 hodiny na nakreslenie grafov a spracovanie protokolu...samotny ucitel mi chcel podstrcit meranie ktore som robil aby som vedel ako ho mam spravit no ja som mu povedal ze to mam na mobile, a on no tak na co cakas? neskor mi bolo ale tak zle ze uz mi bolo jedno ako to dopadne a este ma aj prichytili
nám tiež trocha učitelia na maturite pomáhali, ale nemyslím si, žeby sme mali nekvalitnú školu, ako tvrdí @8 ale proste ten učiteľ vie, že sme v strese a ked vidí, že sme celé 4 roky robili a učili sa, tak prečo by nepomohol keď môže
ja sa smejem, ze na kazdej skoloe pomahaju ucitelia? to je take mile asi dostavaju bonusy k vyplate, ak ich skola dobre zmaturuje ... nas nekontrolovali a mala som tahaky, ale nevyuzila som ich, lebo toho bolo vela a niektore veci som vedela, ine poradila profka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Napr. mne na písomnej maturite z matematiky zobrala učiteľka pero a vypočítala jeden príklad...
Pri písomných maturitách sme samozrejme celá trieda od seba odpisovali, menili si písomky, pomáhali si, ...
Na ústnej zo slovenčiny som si vytiahol blbú tému, tváril som sa ale, že to viem, počas prípravy prišla za mnou jedna učiteľka, všetko mi nadiktovala, potom prišla druhá učiteľka a opäť mi všetko povedala... Ja som to len zopakoval a dostal som 1.
ako môže niekto potrebovať ťaháky na MATURITU??? preboha..