Tak ťaháky si robím len na účto a to si píšem na kalkulačku ceruzkou.. prípadne keď sme v druháku mali ešte účto celá trieda tak sme si so spolusediacou predkontácie písali normálne na kalkulačke ako keby sme počítali
@2 ale najvačšie moje umenie bolo že som sedel pri okne a dal som knihu za okno a odpisoval z nej učitelka si to nevšimla
alebo som pisal ťahaky na listky z autobusu
a ked prišli mobily a velke displeje tak som fotil do mobilu
ja som mala tahaky v peracniku, v otvorenej taske, na lavici napisane, na ruke pod rukavom, pod silonkami, v sluchadlach, na ceruzke/pere, napisane na papieri nepisucim perom a pod.....
väčšinou mám odfotené v mobile, keď si všimne tak sa vyhovorím, že sledujem čas.. najlepší ťahák aký môže byť
Poprípade si oblečiem niečo s dlhým rukávom, nahrám na mobil prestrčím sluchátko ku dlani a cez písomku sa tvárim, že si opieram hlavu
na fyzike som maval v kalkulacke na papiery, chemia som na papieriky a do rukavu na mikine potom som to vytahoval jak retard a ked som bol uplna lama z angliny tak som si pisaval slohy na pc a cely papier som si dal na stolicku a sadol si nato Inak so spolusediacim sa radime skoro na vsetkych pisomkach sa da okrem chemie fyziky tam to beru moc seriozne profesorky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
alebo som pisal ťahaky na listky z autobusu
a ked prišli mobily a velke displeje tak som fotil do mobilu
Poprípade si oblečiem niečo s dlhým rukávom, nahrám na mobil prestrčím sluchátko ku dlani a cez písomku sa tvárim, že si opieram hlavu