citala...hovadina vážne..všade počuť o tom chýri ale inač nestojí to za to nekupuj si ju..jediné čo tam pletú stále dokolečka je že máš myslieť pozitívne a máš si predstaviť že chytáš volant a riadiš svoje auto..a to auto potom budeš mať ale asi nie hneď a že to tak privoláš do vesmíru že chceš to auto svojimi myšlienkami ..a že vraj sa máš poďakovať za všetko aj za to, že môžeš stúpiť na zem...bludy..
je kniha a je aj film... oplatí sa to kúpiť aj si to prečítať, prípadne pozrieť ale jednoducho nie je to žiadny román, takže ak to chceš len prečítať takouto formou, tak je to vlastne zbytočné... musíš tomu najskôr pochopiť a následne sa tým aj riadiť a ako spomenula @wampirekiss je to niečo na ten spôsob ako Moc podvedomia a všetky knihy tohto duchovného charakteru
Neverím tomu, podľa mňa to je len tlačenie kalerábov do hlavy a všetko ohľadom toho textu mi pripomína sektu. "Ó, našla som Tajomstvo, chodila som sa takým a takým Majstrom..." a blá, blá, blá. Ja osobne tomu neverím, ak to zmenilo život iným ľuďom, nech sa páči, ale mňa osobne sa táto teória popísaná v knihe ani len nedotkla. Skôr ako dosiahnuť veci sedením doma a pozitívnym myslením podľa mňa človek dosiahne veci vlastnou prácou a nasadením.
oplati veru oplati a @20 , asi si nepochopila pointu tej knihy. praveze veci sa maju dosiahnut pozitivnym myslenim bez "tazkej prace"... tak to ma byt. a nie drenim a pracou. casom to aj tak pochopi kazdy. len vsetko potrebuje cas
Knižku mám prečítanú, celkom sa mi páčila. Dosť mi pomohla s odbúraním trémy pri vystúpeniach a súťažiach, v tom je výborná, ale hlbší zmysel by som v nej nehľadala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Či kniha,či film,je to fajn prečítať si
Je aj film????
nevím o čom to je ale tuším že je to niečo ako moc podvedomia ?
@zeriavka Podľa mňa bol zaujímavý
A niekedy to dočítam
celkom fajn
JE TO ÚPLNE TOTOŽNÉ S OSTATNOU MOTIVAČNOU LITERATÚROU!
radšej si prečítaj Briana Tracyho (Vytvorte si svoju vlastnú budúcnosť)
je to písané dospelým štýlom, ale je to rozumné a bez príchute sektárstva či mystifikácií...........vhodné aj pre zarytých ateistov