Tak plný počet bol 300 okrem FAJ tuším, tam bol 400. A pocity? nebolo to bohviečo, ale tak ja som sa začal pripravovať dosť pozde, takže tak Ale myslím, že sa to dalo v pohode dať cez 200, samozrejme s nejakou tou prípravou...
inak neviete ja osm robila pondelok na narodohospodarsku, a to aj utorok tam boli zas prijimacky? lebo som sa tesila uz ze iba pondelok to bolo a ze ma sancu s 200 bodmi
ja som mala 224 -dokopy matiku, ekonomiku a anglinu..druhy jazyk som nemala...vy co ste mali tak vela sa hlasite na NHF?? neviete jaka je spodna hranica?
noo bohuzial asi nieee mozno ked tak odvolanie ale neviem to isto nechcem ta hned strasit, len tam bolo napisane ze na kazdu fakultu (aspon mne to tak bolo povedane) musi ziak dosiahnut najmenej 150 bodov aby bol zaradeny do tych priecinkov kde rozhoduju ci ho zoberu alebo nie na zaklade toho ako to ostatní spravili a aky velky pocet uchadzacov beru....
: ( som sa bola aj za dekanom pýtať a on nám povedal, že ten počet bodov určuje až po skončení skúšok... tak neviem ale ak bude že 150 bodov tak ma porazí!!!to je strašna smola toto. A nevieš kedy by sa mali zverejniť výsledky celkové poradie.?
nooo tak sak snad to nejako zmenia neviem to presne len si pamatam ze nam nieco v tomto zmysle hovorili, no neviem ale myslim si ze asi v piatok a ked nie tak hned na dalsi tyzden by to malo asi byt, tam to je rychle kedze to je cez pocitac
@rrrrr budes prijaty aj so 158 bodmi tam vyse polovica ludi nevyhovie na prijimackach kriteriu nad 151 bodov, takze beru kazdeho, kto splni tuto hranicu aj to sa im nenaplnia pocty, ktore planuju prijat.
@andrejkaaaa na odvolanie ta mozno vezmu (zalezi od toho, od kolko bodov budu brat). ale cisto takto ked si nesplnila hranicu 151b tak pochybujem, ze ta vezmu.
@chesz teba vezmu vsade na ucto by ta mali vziat a ak by ta nahodou nevzali, tak na HI a MRIT 100%. ak ta nevezmu na ucto ale na iny program nezufaj a podaj si ziadost o prestup na ucto a mali by ta vziat
@kajaa hah, ďakujem ti za povzbudivé slová, hádam ma tam teda fakt vezmú. A uvidím ešte, že či si podám potom žiadosť o prestup, lebo ešte sám neviem na ktorý by som išiel najradšej, keďže účto ma baví a som v ňom aj celkom dobrý, ale zase rád by som sa naučil aj niečo nové, hlavne čo sa informatiky týka, tak neviem.
@kajaa dakujem za povzdbudive slova si zlata, som hrozne z toho sklamana lebo som ta velmi chcela ist a asi kvoli 3 bodom sa mi to nepodari (kvoli jedej jedinej otazke) odvalanie si uricte poslem aj ked si myslim ze ma nezoberu a ty chodis na aku fakultu alebo este len ides?
@kajaa aha a ako sa ti paci na skole? Mna hrozne zarazilo, ževraj nebudeme vidiet poradie studentov ako sa umiestnili na príjimacich skúškach, jedine vidim kolko som ziskala bodov a nic ine. Zda sa mi to nefer.
@andrejkaaaa tak paci sa mi nestazujem sa, vybrala som si to a nelutujem. no nie, nevidela som nikdy poradie studentov, iba svoje poradie nasledne v AIS uz po zapisani sa na studium, ktoremu som aj tak moc neporozumela, lebo tolko ani prihlasok nebolo podanych ake tam mam poradie ale nikdy ma to nezaujimalo nejako...
no tak ja mám prihlášku na FHI- účtovníctvo .. dosiahla som 170 bodov a na OF-Zahraničnoobchodné podnikanie som mala 198 bodov.. čo si myslíte akú mám objektívne šancu aby ma prijali? do dnešného večera som si bola istá že ma aspoň na jednu prímu, ale rodičia mi tvrdia že je to málo bodov.
bože ludia však tam zoberú každého , sa zobudtte už aj keď máte málo bodov tak vás strčia niekde kde je málo ludí ... sa len smejem na tych otazkach ze ci vas zoberu ked mate 270 bodov ja som mala 152 a zobrali ma hned , ukludnite sa
tak ako mňa vzali aj na komenského, ale chcela som ísť viac na eubu, zato sa pýtam. ale ako tu čítam tie komentáre o ekonomickej tak asi začínam chcieť pravý opak to je to vážne taká škola, kde vezmú každého?
@zaluzia neni pravda. zalezi od toho, na aky odbor, na aku fakultu. na take FBI musis mat 204 bodov minimalne a na OF sa tiez hlasi vela. mam ale skusenost, ze dost vela ludi vezmu na zaciatku, ale po prvom semestri odijde jeden cely kruzok vacsinou, lebo maju tak vela prenosov, ze zbytocne pokracovat.
@kajaa Ty tam chodíš? Nečítala som celú diskusiu, tak neviem. Ako je to s tým "predzápisom", čo je 27.6? Nechcem predbiehať, ale to len tak pre info: To tam akože musím ísť, a je to závezné? Alebo stačí, aj pôjdem normálne na zápis v septembri a vynechám ten predzápis čo je v júni?
@zaluzia hej chodim. musis tam ist. ak neprides na tento predzapis, tak vlastne nie si zapisana na studium a v septembri je uz len druhy zapis pre tych, co boli na predzapise a pre tych, co vzali na odvolanie, kde ti odovzdaju index, potvrdenia o navsteve skoly... ak neprides na predzapis, povazuje sa to za nezaujem studovat na skole. na predzapise akurat vam tam daju indexy a vypisete si ich a povedia vam o moznostiach ubytovania na intrakoch. ten v septembri sa robi uz viacmenej preto, kedze predzapis nie je tak uplne celkom zrejme so zakonom, preto vam tam nebudu davat ani potvrdenia o navsteve skoly ani indexy vam nenechaju (vypisete si do nich predmety a musite ich vratit skole), nato je ten v septembri , aby to bolo asi oficial podla zakona.
@kajaa ďakujem za inf teraz sa už len rozhodnúť kam nevieš mi povedať nejaké základné info a výhody euby? nepoznám nikoho, kto tam chodí, takže nemám mať od koho informácie
@zaluzia fuha. no co ti ja viem. neviem ake vyhody mas namysli, v com konkretne, ci v zahranicnych pobytoch alebo v cudzích jazykoch alebo v čom konkretne.
@ywo18 na inú fakultu ta neprijmu, ak si robil prijimacky na FPM (iba na iny odbor vramci fakulty). lebo na kazdu fakultu sa robia zvlast prijimacky, ak sa hlasis na FPM a OF, ides na dvoje prijimacky, takze preto ta nevezmu na inu.
@zaluzia ja som presne s tymi istymi obavami sla na tu skolu, ze vravia, ze je to shit, jaka lahka a pod. no casom som zistila, ze to aj samotni studenti rozsiruju, lebo pojem "elektrickova skola" si kazdy vysvetluje inak. jedny ti povedia, ze preto, ze ked urobis skusku na E tak mozes byt rad a druhy tak, ze ju neurobis len ak ta zrazi elektricka z mojich osobnych skusenosti, v prvom rocniku polovica skusok si rada, ak dostanes vobec to E a nemas prenos. neni taka lahka, jak hovoria ti, co tam nestuduju. mame velmi dobreho rektora, ktory sa maximalne snazi vyjst studentom v ustreti a skvalitnovat studium... neni to skola tazka, ktora sa neda urobit ale neni ani taka lahka, zeby kazdy hlupak ju urobil. povedala by som, ze taky priemer
@bella2828 hej je to napisane ako zapis, ale v skutocnosti ked tam dojdete, tak vam povedia, ze dalsi zapis bude v septembri ja osobne som po tomto zapise v juli pisala na studijne, lebo som menila odbor hned po zapise a mi odpisala, ze to bol len predzapis, ze sa to doriesi na riadnom zapise. lebo mate to brat ako riadny zapis, nie ako predzapis. lebo ak sa tam v juli zapises, tak si vlastne riadne zapisana na studium a keby si sa zapisala na dalsej inej skole este, tak za jednu uz platis. budu tam na to upozornovat. chcu tym dat len najavo, ze tento zapis treba brat uz vazne, no ako paradox ziadne potvrdenia vam nedaju o navsteve skoly, az v septembri na riadnom zapise.
@ywo18 na NHF ... zoberu ta len vramci fakulty na ktoru si sa hlasil ... ako ja neviem no mna zobrali hned , a nepoznam nikoho kto sa tam hlasil a nezobrali ho tam , moje spoluziacky nemali ani len tych 150 bodov a zobrali ich , na odvolanie ... vela ludi co sa tam hlasilo tam ani nepojde takze tie cisla sa velmi preriedia no stress
mala si pravdu akurát mi prišla obálka a je tam napísané: Na základe kladného výsledku prijímacieho konania máte ako uchádzač o štúdium právo dostaviť sa dňa 3. júla 2012 o 8,30 na prevzatie rozhodnutia o prijatí na zápis na štúdium.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
FPM - 204 bodov
a ty si sa na akú fakultu hlásila?? ... napr. ja som mal 160 na FPM a to keď ma tam nezoberú, tak ma môžu zobrať aj na inú fakultu?
@ywo18 na inú fakultu ta neprijmu, ak si robil prijimacky na FPM (iba na iny odbor vramci fakulty). lebo na kazdu fakultu sa robia zvlast prijimacky, ak sa hlasis na FPM a OF, ides na dvoje prijimacky, takze preto ta nevezmu na inu.
ok, ja som robil na štud. program: ekonomika a manažment podniku ... myslíš si, že je tam dosť reálna šanca so 160 bodmi sa dostať?
@bella2828 hej je to napisane ako zapis, ale v skutocnosti ked tam dojdete, tak vam povedia, ze dalsi zapis bude v septembri ja osobne som po tomto zapise v juli pisala na studijne, lebo som menila odbor hned po zapise a mi odpisala, ze to bol len predzapis, ze sa to doriesi na riadnom zapise. lebo mate to brat ako riadny zapis, nie ako predzapis. lebo ak sa tam v juli zapises, tak si vlastne riadne zapisana na studium a keby si sa zapisala na dalsej inej skole este, tak za jednu uz platis. budu tam na to upozornovat. chcu tym dat len najavo, ze tento zapis treba brat uz vazne, no ako paradox ziadne potvrdenia vam nedaju o navsteve skoly, az v septembri na riadnom zapise.
mala si pravdu akurát mi prišla obálka a je tam napísané: Na základe kladného výsledku prijímacieho konania máte ako uchádzač o štúdium právo dostaviť sa dňa 3. júla 2012 o 8,30 na prevzatie rozhodnutia o prijatí na zápis na štúdium.
Strašne mi odľahlo. Ďakujem ti za podporu