Na strednej sa chalani oblievali aj mimo veľkej noci a inak na celú veľkú noc kašľali... A na základnej ak chceli oblievať, tak prišli poctivo až dievčatám domov a vtedy kedy mali, nie niekoľko dní dopredu...
@obuk Daj pokoj s generálkou, keď už ma chce niekto oblievať, nech sa pekne obťažuje dotrepať sa až ku mne domov na veľkonočný pondelok a žiadna "generálka"...
he na základke mali také zvyky chalani ale teraz na strednej také nehrozí..ale ja som aj tak na Veľkú Noc vecne sucha (keďže Veľkú Noc trávim v TT)... jediná voda na mne je ráno od ocina pohár vody medzi oči... ..a tomu to odpúšťam keďže je sám chlap na nás baby ..
Naši chalani si radšej lámu lavicu a hadžu oranžové vrchnáky alebo gumy alebo kriedy alebo kvadre kužele ihlany... proste nieje to bezpečné u nás v triede :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@galinka generálka musí byť
osem 10ročných chlapcov ma dneska aj po vyhrážkach s dáždnikom a s vybraným slovníkom obliali!!!! v tejto kose!!!
uvedomte sa, nie je veľkonočný pondelok !