presne mám pred očami, ako som niekedy koncom januára robila usilovne na SOČ-ke a zrazu mi blikla správa od kamarátky s tým, že má pre mňa súrnu otázku a ešte bludky okolo toho .. keď zo seba dostala čo chcela ( na akú fakultu by som šla, keby si môžem vybrať, vybuchla som do smiechu. Dneska dávali Pottera v telke a spomenula som si na túto príjemnu debatu.
kurva co sa vam lubi na tom prijebanom, primitivnom, jebnutom filme ci rozpravke ci co to je ??? sak to je pre deti do 12 rokov kurva !!! kam ten svet speje ked takmer dospely alebo aj dospely pozeraju take hovadiny a kebyze len par blaznov ale polka sveta to ma rad to je dokaz ze tento sveet ide do pice
@esus nehovorim ze ja som inteligent ale ten Potter sak to je strasne neco primitivna kktina ,, nechapem jak to moze nekoho bavit to uz radsej Hanah Montana
@tikalok ja preco ? ano Farma je kktina , nepozeram to denno denne ale urcite je to lepsie ako Potter . Lebo nepochopim proste ludi co maju radi tutu rozpravku drbnutu
@torpedo08 Potter je podla mna vtipny a ma zaujimavy dej..... to ze ty to povazujes za rozpravku chapem ved rozpravka to je, ale velmi dobra rozpravka Farma je blbost ale da sa na nej zasmiat na tom aky su tam hlupaci......
@torpedo08 na to, že ho nemáš rád si videl takmer polovicu pointou celého pottera zvíťazenie dobra nad zlom, čo príde v poslednej časti = rozprávka. poviem ti, keď som mala 12, normálne som ho pozerala. teraz sa len usmejem a zaspomínam na časy, keď ma nič netrápilo, svet bol gombička. prvý krát som k nemu prišla v druhej, alebo tretej triede na ZŠ. sledovanosť a obľúbenosť Harryho hovorí len a len o jeho kvalitách nemýslíš? veď na hannah montane závislačili len nástky a menšie dievčatká, ktoré po čase aj tak omrzela ďalšia z rýchlokvasených hviezdičiek
@sisssa081 film je ok, pekne sa naň pozerá a tak.. ale do ďalšieho rána naň zabudnem narozdiel od tých kníh, na tie nezabudnem asi nikdy a myslím že keby som nečítala knihy skôr, tak mám z filmu jeden veľký chaos a vnímam ho len ako ďalšiu vizuálne peknú oničom rozprávku, akých je dnes na kvantá..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ktorú fakultu by ste si vybrali vy?
aj ked niektory ludia to beru strasne emotivne ale ja to berem jak srandu
a Potter nema podla mna dej ziadny ale nevadi 100 ludi 100 chuti ja to proste nebudem mat rad nikdy videl som asi 3 casti a mam dost
@tikalok pekne si mu dal
@etelnair vianoce by bez Sám doma neboli tie práve vianoce, jednoducho klasika (aj keď volovina, ale poteší) samozrejme, pokiaľ ho nedajú TV v lete
@esus súhlasím s tebou, veľmi dobrá rozprávka originálna, vtipná. Výborné knižné, i filmové spracovanie
@divna čo tak aj aj ? najskôr knižka a potom film? (síce filmov som videla len prvých päť...)
Co existuje iba on a Hana ?
Napriklad Twillight , ani nahodou niesom pubertalny fanusik upirov ani toho filmu ale este aj ta baba Alica ma muznejsie vyzarovanie ako Harry