Mal som minulý šk. rok na začiatku roka pri meraní 178-179cm (nepamätám presne či 178 alebo 179) tak neviem či som vyrástol Ale chcel by som mať výšku aspoň 182cm to by mi stačilo v pohode
Takú, že na všetkých vykrúcam krk dohora a že všetci okolo mňa môžu mať poriadne naštudované moje korienky vlasov.
A ak by som niečo mohla zmeniť, tak výška je to posledné, čo by som riešila.
158 .. A som happy ^^ som malô zlatô a nemusím sa báť, že keď si dám akékoľvek štekle, tak budem vyššia ako môj poklad (hoci ich teda veľa nenosím, ale tá možnosť sama o sebe je krásna
@fixa priznávam sa, nikdy nikoho nepoprosím lebo sa hanbím a škriabem sa po to sama ale pššššt (ofkors všetci na mňa čumia) ale už som si zvykla, potom sa hanbím ešte viac ale stále to tak robím ..
ved ja ich obcas nosim, len vo vyssich nez nejakych 8-9cm uz neviem chodit... a okrem toho... ked je niekto drobec a nechcem byt oproti nemu vysoko.....
Celé zle...179 a nejaké tie drobné...v minulosti ma to dosť štvalo...keďže niektorí ľudia si jednoducho nemohli odpustiť poznámky. A ten pocit, keď je polka chalanov v triede nižšia než vy, je k nezaplateniu, totálne mi to znížilo sebavedomie (paradoxne). Teraz sa snažím to neriešiť, hore je čistejší vzduch
ahoj všetci tak ja tiež mám rád vyšších ludí aj u chlapcov aj u dievčat ked budem mať deti prvý dvaja nech sú vysoký už odmalička na ktorých budem vysoko pozarať to bude dačo originálné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
138 komentov
Nemali by sa prekrývať...ktorú možnosť potom označí človek, ktorý má povedzme 160,170 či 190cm?
ja som spoko :happy:
ako kľudne by som mohla byť kúsoček vyššia..no netreba
a vobec, ja som spokojny
a jasné, že chcem byť vyšší, ale tak čo už no, nevadí
A ak by som niečo mohla zmeniť, tak výška je to posledné, čo by som riešila.
takže keď sa to stopne na 176 (podľa výšky mamy) budem spoko
a chcela by som byť vyššia
Chcel by som mať 187-189cm nie viac.
Teraz, keď mám takého ako ja, je to odvec
Neviem, kde splaším chlapa, kt. bude vyšší...
Mám 178 a vysoké opätky mám na dennom poriadku. Ty si ešte nízka, opätky si kľudne daj
@dumbledore no ďakujem :happy:
Už mi to v tejto rannej hodine nezapaľuje
Hííí to už je toľko, na to, že máš 5 rokov, už si mala dávno spať!
ved ja ich obcas nosim, len vo vyssich nez nejakych 8-9cm uz neviem chodit... a okrem toho... ked je niekto drobec a nechcem byt oproti nemu vysoko.....
bude.musi,vcera som ta troska zaspamikovala :-S