Ahoj no ja som mala kedysi take to blato z oriflameu na cierne bodky ono mi to vsetko pekne vytiahlo.. to bola pecka a teraz uz dlho nic nemam a ako nemam to az take strasne ale cloveka to proste nasere nepoznate nejaky taky lacnejsi pripravok.. nejaku
daj si do mysky lyžičku mlieka a lyžičku želatíny v prášku, zmiešaj to poriadne dokopy, daj do mikrovlnky na 10-15 sekúnd, natri na miesta kde máš bodky, nechaj tam 15 minút a ono ti to vytiahne tiež
Mne pomáha taký peeling z austrálskeho čajovníka, to je super... a inak chodím aspoň každé 2 mesiace ku kozmentičke odstraňovať to, ona mi to vytláča tak prídem orýpaná jak debil, takže ešte týždeň musím nosiť na tvári omietku aby mi to prekrylo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Nie nepoznám.
@nicolkaa mne hento nešlo (ach) ale to bude asi tým, že sa tam dala úplne iný pomer prísad
ak je to stylom "oh, dnes je uterek, najebem si zelatinu na ksicht", tak dovidenia O.ô
najlepšie nič