Hlavne SPAŤ, ale ja sa plánujem ďalej rozvíjať v tom čo sa učím, pohybovať sa a asi sa aj pripraviť na semester. Len sa bojím, že z ničoho nič nebude lebo sa mi nebude chcieť
ja sa tiež snažím pripraviť na ďalší semester. Pozerám si prednášky predmetov, ktoré ma ešte len čakajú, opakujem si učivo, ktoré budem potrebovať a snažím sa venovať veciam, ktoré ma zaujímajú + práca, relax, cestovanie a posilka. V Podstate toho chcem stihnúť viac než cez bežný školský rok
práca, relax, tréning, turistika, výlety a motorka, za 3 dni som najazdil už toľko, že mi treba meniť olej pomaly ...chcel som ísť aj na dovolenku, ale nikto nemá euríky a sám na ten môj hawaii nepôjdem, čiže to ostáva na zimu...
Spať a veľa čítať... Samozrejme pozrieť si pár seriálov, filmov, počúvať dobrú hudbu, nájsť nejakého dobrého alternative interpreta, trénovať a chodiť von s kamarátmi, robiť chujoviny a psychicky sa pripraviť na strednú... Aspoň tak to bude u mňa
@dee99 ja nemíňam peniaze len tak ... všetko si nechavam... značnu časť aj tak miniem na auto lebo vkuse niečo a benzin tiež... aj ked nejazdim kazdy den... a niečo mam rezervovane na zač.šk.roka na členské do klubu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@kierkegaard akurat skončila