Čaute, neviete nejaké zaujímavosti o Taliansku? Robím prezentáciu do školy a nepotrebujem tam veci ako obyvateľstvo, poľnohospodárstvo atď ale nejaké zaujímavosti, tam mi toho wikipedia moc nedala...
Ak by ste o niečom vedeli tak to prosím hodte sem, p
poľnohos. - olivy hrozno....majú 2 krát do roka citrony a pomarance...leto + zima....maju uzasne no prilis drahe dialnice...a nie je pravda ze su takí dobrí v posteli...momentalne maju strasne spinavé stredozemné more...plaze...striekacky vsade od zdrogovanych...nemocnice su naj sukromne....toskansky olej nie je ten naj...strasne dobrý talianský vyrobok je bazalkovy ocot...prvýkrát ho objavili v modene...znacka ktorá vyrába pravý bazalkovy ocot je ponti...jedia hlavne cestoviny s domacou omackou paradajkovou ktoru si doma sami pripravia vacsinou...zemetrasenia su v poslednej dobe dost caste....velka korupcia....taliani sa ucia najviac francuzsky jazyk lebo je pre nich najlahsi(vemi sa podobá) ....obyvatelstvo?...vela ludi ma akoby svoje ´´farmy´´ ...su to domceky akoby samé a okolo nich nie je nic...maju pozemky s olivami a hroznom...tie zbieraju a potom robia produkty....taliani si myslia ze maju strasne krásne zeny vsetky....ale ked som tam bola tak som ich vela nevidela....policia ked meria rýchlost tak musi dat 1 km pred miestom merania tabulu že sa meria rýchlosť, ak by ju nedali a merali len tak, tak by to nebolo platné....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov