cca 1:00 až 4:00, niekedy nejdem vôbec. život insomnika ale je super že môj deň je taký dlhý a stíham toho hrozne veľa a vyhovuje to môjmu workoholizmu/karierizmu, nesťažujem si pokiaľ neodpadávam atd, ked hej tak zanadávam a usmejem sa a idem dalej
-o polnoci
-teraz a cez prázdniny budem o 8:45 cca (hore som od ôsmej ale niesom schopná vykopať sa z postele)
iné dni keď potrebujem dospať tak do 10tej, ale to maximálne, snažím sa skôr
sem tam, keď som potreboval tak som nespal vôbec alebo len 2 hodinky.. ale telo vydrží keď potom máte kedy dospať ^^ ... netreba však často, lebo adrenalín potom chýba...
spať chodievam okolo jedenástej až pol jednej... vstávam okolo šiestej až pol siedmej
a cez víkendy ako kedy... záleží aj na tom, či sa žúruje alebo nie ale obyčajne keď sa nežúruje a som doma, tak zaspím už okolo desiatej a aj vstávanie sa tomu prispôsobuje
snažím sa pred desiatou a vstávať sa snažím okolo 3:40 aby som sa zbytočne nenaháňal a mal aj na seba trochu času ... no sú to na hovno časy, hovnová pracovná doba, to snáď chápe každý normálny človek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a do 2.00 zvyčajne čítam.
Vstávam približne o pol 8 mej, maximálne pol 10 tej.
Ako pozerám, tak o hodinku ideš spinkať
-teraz a cez prázdniny budem o 8:45 cca (hore som od ôsmej ale niesom schopná vykopať sa z postele)
iné dni keď potrebujem dospať tak do 10tej, ale to maximálne, snažím sa skôr
a potom poobede aspoň 1-2 hodiny
a ráno do školy vstávam na 6:13 väčšinou
cez víkend spím pokiaľ ma nebolí celé telo od ležania
a cez víkendy ako kedy... záleží aj na tom, či sa žúruje alebo nie ale obyčajne keď sa nežúruje a som doma, tak zaspím už okolo desiatej a aj vstávanie sa tomu prispôsobuje
Uz aby som sla do hajan
a vstávam cca o ôsmej