Caute potreboval by som poradit nejaky tablet do 200e. Nemam vtom absolutne prehlad takze neviem po com sa obzerat jedine poziadavky su spolahlivost v ramci moznosti a aby zvladal GPS. Dakujem
@RebelionIsReligion Keď ti ide najmä o GPS navigáciu, ber nejakú Nokiu Lumiu (ideálne 820).. dostaneš k nej zadarmo navigáciu + Windows Phone je pre BFU užívateľa jednoduchý a prehľadný
@77hanes77 , @semhamforas
napada vas aj nejaka alternativa nech mozem porovnat ? lebo ta 820 ako pozeram moc nie je v kamennych obchodoch a ja ho potrebujem celkom ASAP...co ta 625ka?
@rebelionisreligion 625 má iba 512 MB RAM (čo u Windows Phone až tak veľmi nevadí, no môže byť problém s niektorými aplikaciami) .... rozlíšenie 480x800 na 4,7 " uhlopriečke tiež nie je bohviečo, displej je ale našťastie IPS...
V skratke, Lumia 820 je na väčšej urovni a je celkom cenovo dostupná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale moze byt aj klasicky len ked tak s velkym displejom
napada vas aj nejaka alternativa nech mozem porovnat ? lebo ta 820 ako pozeram moc nie je v kamennych obchodoch a ja ho potrebujem celkom ASAP...co ta 625ka?
V skratke, Lumia 820 je na väčšej urovni a je celkom cenovo dostupná.