Oplatí sa viacej kúpiť telefón značky, ktorá si sama vyrába telefón alebo kúpiť telefón značky, ktorá si OS nevytvára a len dáva do svojich zariadení cudzie OS?
@klidopido ja si vždy kúpim výkonný android a v prvý deň ho heknem a nahodím si soft aký len chcem (aby bežal vyladene a presne tak ako ja chcem) - nepodporujem softové prednastavenia výrobcov, lebo podliehajú marketingu a časovanému výbuchu (rozumieť, ich prednastavenia majú životnosť výkonu aj zariadenia)
záleží od toho aký zdatný a informovaný si ohladom toho a čo očakavaš od mobilu ... ja si vždy teda kupujem iba HW akoby, lebo soft si prispôsobujem maximalne ako chcem ja, čiže výrobcov OS neriešim
Aj tak sa hw vyraba v rovnakej tovarni , aj tak cpu, grafika, ramky vyraba rovnaky vyrobca, displeje dvaja. Patenty su kurva a potom je tu monopol, 90% hw v mobiloch je rovnaky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
záleží od toho aký zdatný a informovaný si ohladom toho a čo očakavaš od mobilu ... ja si vždy teda kupujem iba HW akoby, lebo soft si prispôsobujem maximalne ako chcem ja, čiže výrobcov OS neriešim
Staré nokie tiež mali svoj vlastný OS
niečo spratné, nie veľmi drahé, volanie, sms, organizácia/poznámky (ideálne synchronizované skrz web) nuž..... a vhodné na dlhšie cesty...
so?