čaute stojím pred otázkou aký telefón si mám kúpiť ? hlavne aby bol dobrý aby nesekal proste aby šlapal bez problémov aby mi rozbehol hry aby mal dobrý foťák HD displey
už si pripadám ako nejaký WP terorista k @3 , je pravda, že sa dajú nájsť aj dobré samsungy (a mobily s androidom celkovo) v tej cenovej kategórii 400-600€, ale ak netrváš na androide, tak lumiu, ktorá spĺňa požiadavky z @0 zoženieš za menej, napríklad lumia 735 (~200€)
Chceš mobil, ktorý sa neseká, má dobrý foťák a rozbehneš na ňom hry ? Jednoznačne lumia ! Ja osobne zasekané androidy nemôžem už ani vystáť a samsung je najhoršia značka, akú som kedy vlastnila ! Takže WP u mňa vedie a je na 1. mieste
@77hanes77 pre mňa naj by bol ios ten je podla mna the best lenže taký iphone 5s stojí 600€ a samsung galaxy s4 mini čo má taký istý procesor sice je o niečo horší ale stojí 250€ strašne som chcel iphone 5s lebo je to fajn tel aj apple je dobrá značka ale brat mi povedal že sa mi to neoplatí lebo napr aj opravy sú drahšie ale stále ma to ťahá k tomu iphonu :/
@16 ty vole jak môžeš povedať že iphone ktorý ma 64bit Apple a7 procak je taký istý ako snapdragon 400 (32bit) ktorý je v sgs4 mini? vidím že ty sa fakt vyznas
@sekki wtf? Tak ty si iný borec! Usiel ti ale jeden podstatný fakt. Lumia ma stvor jadro. Samsung len 2. A vyhodnotit procak že je lepší len na základe taktu. Tak to ano. To sa musí nechať!
@sekki ... tak načo tu žiadaš o radu potom ? ... a fakt je že sa tomu absolutne nerozumieš a trepeš tu kktiny, za mňa už android nie ak tak HTC ONE M8 ale osobne by som šiel do lumie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Samsungy sekajú
Sony sú problémové
Iphony drahé
Ja nevjem už. Ale osobne by som brala keď už Samsung galaxy S5 mini. Vodeodolný, pekný, cenovo dostupný