fíha, závažné veci ťa trápia. na úvod si dovolím takú poznámku -
a, ja teda na takú klasickú telesnú už nechodím a keď idem športovať tak si nosím v ruksaku normálne. keď som bola na strednej, nosila som v takomto niečom
b, ako sa niekto môže hanbiť za svoj úbor na telesnú? nie je predsa povolené vziať si tam čokoľvek, čo chceš?
takže nie, nikdy som sa nehanbila, ani keď som bola v divadelnom kostýme mimo divadla, ani keď som bola v plavkách mimo kúpaliska kupovať nanuky. sú príležitosti, kedy sa človek v nesprávnom oblečení na nesprávnom mieste hanbí, ale táto sem určite nepatrí.
c, krátke tričko a tepláky (podľa počasia kraťasy alebo aj mikinu), nič zvláštne podľa mňa
d, táto otázka ma pobavila tak že som sa rozhodla vyplniť toto fórum nie, kľudne budem svoje krátke tričko a nohavice nosiť verejne pred zrakmi ľudí aj naďalej.
e, nikdy som si to nepamätala, zhrabla som čo bolo najvyššie v skrini (takže často sa asi opakovalo )
ked som bol na strednej tak:
a- v ruksaku furt z domu ked sme mali telesnu
b- ee mal som pici nosil som kratase a normalne trika
c-kratase triko
d- v ruksaku normalne medzi tymi par knihami
e-kratase som troje striedal tricka hociako
nz ,sevicka
a, platene vrecko nieco ako v @2 ale polka triedy mala v igelitkach takze pohoda
b, nie ja som v pohode behala aj po skole v mojej mikinke na telesnu ked mi bola zima
c, cierne leginy, velke nejake xl cierne a cervene tricko, a moju uplne top mikinku, ktora ladila k mojim papuckam co som mala ako prezuvky (s napisom: I love my bed)
d, napchala som ju do kabelky sice to bolo vzdy narocne a takmer sa mi na nej rozisiel zips ale prezila to
e, ako som uz spominala mala som 2 tricka ktore som striedala ale inak som cely rok to iste mala vytriedene na telesnu
a- telesnu som nosila v igelitke, ale nie taka tesco taska, ale normalna taka igelitka jak napr z h&m, taka hrubsia proste, ze cez to nevidno
b- ee, mala som take teplaky dost obtiahnute na riti a mala som v tom dobru rit, cize mi to nevadilo
c- v zime dlhe teplaky, tricko, mikina, tenisky a v lete som si doniesla kratasy tusim
d- nemala som priesvitnu tasku, ale normalne som to niesla v ruke
e- tricka som zvykla menit, ze niekedy som zobrala ine zo skrine
uuuha zavazna debata toto
ja som nosila v igelitke,
nie trapne mi to nebolo,
nosila som klasika teplaky prip kratasy a nejake stare tricko,tenisky,
domov som s tym sla vzdy na konci sk.roku ,dala vyprat a v septembri znova na 10 mesiacov doniesla do skoly nemyslite si ze som prasa, ale posledne roky na strednej som cvicila len ked sa znamkovalo,kedze vzdy sme vzdy mali prve dve hodiny tv tak to som radsej presedela na kave a potom az prisla do skoly
Zhrnutie: na SS som nosievala ubor v igelitke, mala som defaultne teplaky a par triciek (mali sme povinne nejaku farbu, uz si nepamatam) a dvojeurove cinany, nepozdavalo sa mi chodit v tom kdekade po skole, ale tak yolo. Celkom ma ta igelitka esteticky kazila, ale nemala som z toho principialne traumy.
Na VS mam ubor uskladneny v skrinke, mam vselijake leginy, dlhe, kratke, aj original sportove,veeela triciek, original bezecku obuv, dost kulturne to vyzera myslim. Nehanbila by som sa s tym vobec, u nas na fakulte vsetci nosia pyzama, kroksy a plaste,takze by som bola dost v pohode
a) bola aj igelitka ale určite nie že tesco,billa,kauf ale cropp,tally,bershka... momentalne nosím v športovom vaku asics
b) tak ako necítim sa v tom zase uplne najvác comfy
c) na zakladke som nosila zväčša všetko addidas,asics no celá tak stylish v športovom , no stredna tu ma každy tričko teplaky obyč tak nosím leginy+ tričko+tenisky atď podľa toho čo v daný deň ráno nájdem
A. Normálne v igelitke nosím kým sa neroztrhne
B. Neni mi trapne 'cuz Im hot damn god
C. Kraťasy, tričko
D. Keď mam miesto v baťohu tak tam tu telesnu nejak narvem a keď nemam miesto tak normalne v ruke.
E. Mením vyberem dajake tričko čo je čiste aj kraťasy a to vezmem.
a, v taške spolu s knihami
b, nie, wtf?
c, tepláky/legíny a tričko
d, vždy nosím úbor v taške, ale nie preto, že by som mala potrebu pred svetom skrývať tepláky (opäť raz - wtf?), ale preto, lebo si úbor vždy jebnem do tašky deň pred tým, ako máme mať telesnú
e, čo čisté mi príde pod ruku jebnem do tašky
ako veľmi toto fórum obohatí tvoj život by ma zaujímalo
Zhrnutie- mala som ho vzdy ulozene v skole v skrinke, mala som klasicke vrecko ako v @2 , v nom som mala teplaky/leginy tricko mikinu, pouzivala som ho minimalne takze som ho domou ani nenosila..za tento posledny rok som ho mala mozno 2x na sebe aj to je vela
Ja len dufam ze to ma nejaky dovod co sa pytas. Takze igelitka kt. sami pačila, semtam aj športova kabela...trapne? Skor som sa citila lepsie tak sportovoa free....ubor-teplaky,trisko/prip kratase....jasne že v ruke niekedy aj tenisky/ tretry priviazane nakrku. :p ...no a mala som asi tri tricka +troje gate kt. som striedala alebo ktore sami pacili prave :p
a, mam taku sexi tašku
b, nehanbím sa, nemám prečo
c, leginy/teplaky/kraťasy, tričko, botasky, ponožky, gumička
d, chodim autom
e, mením si podla nálady, a mením farby väčšinou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a, ja teda na takú klasickú telesnú už nechodím a keď idem športovať tak si nosím v ruksaku normálne. keď som bola na strednej, nosila som v takomto niečom
b, ako sa niekto môže hanbiť za svoj úbor na telesnú? nie je predsa povolené vziať si tam čokoľvek, čo chceš?
takže nie, nikdy som sa nehanbila, ani keď som bola v divadelnom kostýme mimo divadla, ani keď som bola v plavkách mimo kúpaliska kupovať nanuky. sú príležitosti, kedy sa človek v nesprávnom oblečení na nesprávnom mieste hanbí, ale táto sem určite nepatrí.
c, krátke tričko a tepláky (podľa počasia kraťasy alebo aj mikinu), nič zvláštne podľa mňa
d, táto otázka ma pobavila tak že som sa rozhodla vyplniť toto fórum nie, kľudne budem svoje krátke tričko a nohavice nosiť verejne pred zrakmi ľudí aj naďalej.
e, nikdy som si to nepamätala, zhrabla som čo bolo najvyššie v skrini (takže často sa asi opakovalo )
a- v ruksaku furt z domu ked sme mali telesnu
b- ee mal som pici nosil som kratase a normalne trika
c-kratase triko
d- v ruksaku normalne medzi tymi par knihami
e-kratase som troje striedal tricka hociako
nz ,sevicka
b, nie ja som v pohode behala aj po skole v mojej mikinke na telesnu ked mi bola zima
c, cierne leginy, velke nejake xl cierne a cervene tricko, a moju uplne top mikinku, ktora ladila k mojim papuckam co som mala ako prezuvky (s napisom: I love my bed)
d, napchala som ju do kabelky sice to bolo vzdy narocne a takmer sa mi na nej rozisiel zips ale prezila to
e, ako som uz spominala mala som 2 tricka ktore som striedala ale inak som cely rok to iste mala vytriedene na telesnu
A vazne rozmyslam naco ti to je
b- ee, mala som take teplaky dost obtiahnute na riti a mala som v tom dobru rit, cize mi to nevadilo
c- v zime dlhe teplaky, tricko, mikina, tenisky a v lete som si doniesla kratasy tusim
d- nemala som priesvitnu tasku, ale normalne som to niesla v ruke
e- tricka som zvykla menit, ze niekedy som zobrala ine zo skrine
Nemas za co.
ja som nosila v igelitke,
nie trapne mi to nebolo,
nosila som klasika teplaky prip kratasy a nejake stare tricko,tenisky,
domov som s tym sla vzdy na konci sk.roku ,dala vyprat a v septembri znova na 10 mesiacov doniesla do skoly nemyslite si ze som prasa, ale posledne roky na strednej som cvicila len ked sa znamkovalo,kedze vzdy sme vzdy mali prve dve hodiny tv tak to som radsej presedela na kave a potom az prisla do skoly
Zhrnutie: na SS som nosievala ubor v igelitke, mala som defaultne teplaky a par triciek (mali sme povinne nejaku farbu, uz si nepamatam) a dvojeurove cinany, nepozdavalo sa mi chodit v tom kdekade po skole, ale tak yolo. Celkom ma ta igelitka esteticky kazila, ale nemala som z toho principialne traumy.
Na VS mam ubor uskladneny v skrinke, mam vselijake leginy, dlhe, kratke, aj original sportove,veeela triciek, original bezecku obuv, dost kulturne to vyzera myslim. Nehanbila by som sa s tym vobec, u nas na fakulte vsetci nosia pyzama, kroksy a plaste,takze by som bola dost v pohode
takže:
b) tak ako necítim sa v tom zase uplne najvác comfy
c) na zakladke som nosila zväčša všetko addidas,asics no celá tak stylish v športovom , no stredna tu ma každy tričko teplaky obyč tak nosím leginy+ tričko+tenisky atď podľa toho čo v daný deň ráno nájdem
B. Neni mi trapne 'cuz Im hot damn god
C. Kraťasy, tričko
D. Keď mam miesto v baťohu tak tam tu telesnu nejak narvem a keď nemam miesto tak normalne v ruke.
E. Mením vyberem dajake tričko čo je čiste aj kraťasy a to vezmem.
b, nie, wtf?
c, tepláky/legíny a tričko
d, vždy nosím úbor v taške, ale nie preto, že by som mala potrebu pred svetom skrývať tepláky (opäť raz - wtf?), ale preto, lebo si úbor vždy jebnem do tašky deň pred tým, ako máme mať telesnú
e, čo čisté mi príde pod ruku jebnem do tašky
ako veľmi toto fórum obohatí tvoj život by ma zaujímalo
Cez zimu mi stačilo tričko a tepláky, športová obuv.
b, nehanbím sa, nemám prečo
c, leginy/teplaky/kraťasy, tričko, botasky, ponožky, gumička
d, chodim autom
e, mením si podla nálady, a mením farby väčšinou
b,nehanbím sa
c,kraťasy,tričko,tepláky a tenisky
e,mením.