Čaute,dnes sú všade halloweenske párty, chcem si pomaľovať tvár temperkami,bolo by to na celú noc..tí čo s tým máte nejaké skúsenosti už, vyhodil sa vám potom nejaký exém,vyrážky alebo čo, alebo to bolo v pohode? Mám týždeň pred stužkovou,nebolo by to zro
temperky ked uschnu tak sa hrozne rozpukaju .. ja somsa malovala normalne ocnymi tienami , ceruzkou na oci ... make-upom ... a takymito vecami na tvar ..
Temperky sú v zásade zvyčajne netoxické, ale neviem, či by som to nazvala dobrou voľbou už z toho dôvodu, že sú na to predsa len určené lepšie farby (viz. @2 , @3 ) a nejde len o to, či by Ti to mohlo ublížiť (pravdepodobne nie), ale i o to, koľko to vydrží (nemyslím ,že veľa).
@sest spraviť by ti to nemalo spraviť nič, ale ako bolo spomenuté v @1 , temperky zatvrdnú a keďže ty budeš tvárou hýbať, tak ti popraskajú... veď si skús dať temperky na papier a potom ho pár krát ohnúť. Určite prasknú a neskôr sa zošuchnú. Ja si už len z čias základnej školy pamätám, že keď som mala na výtvarnú obrus pomaľovaný (samozrejme omylom) temperkami a skladala som ho, tak to popraskalo. Určite sa počas párty budeš chcieť smiať, jesť, piť a inak hýbať tvárou
ved si kup niekde v draciku daky obrovsky balicek carbatok a tienov, pre "male paradnice", urcite to bude mat odtienov na mraky a daka istota nezavadnosti by tam mala byt.
@sest V Dráčiku predávajú za 3,99€ farby určené priamo na tvár - 6 farieb (biela, červená, čierna, hnedá, modrá, zelená) + červená a čierna ceruzka/rúž + hubka a štetec :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale,nikdy nevieš čo to spraví tebe ...