Dobre, tak zaciname, v utorok by sa uz mala pisat slovencina, kto ma "zarucene" spravne temy na sloh, popripade kadejake otazky? Budete hladat temy na internete? Myslite ze daco uniklo? Ci sa ani neoplati, lebo slovencina je lahka.... no a co cudzie jazyk
ale jasne, viem ze hodzaka skuska na vysokej je 8x tazsia ako maturita, kde sa to dookola ucim 4 roky, ale je to nieco take prvykrat no a v poslednom case na tych testov kadeco vymyslaju....
aj ja maturujem a slovina je v pohodičke, anglina je v pohodičke, len ta matika škaredá, z tej asi tých 33 % nedám, ale aj tak, aj keď nedáme tých 33% z niečoho, stále môžeme zmaturovať na jednotku, takže kľud (aaaaaaaaaa a zadania, no nám učiteľka povedala, že na anglinu B1 bol už toľkokrát list priateľovi, že podľa nej už nebude na slovinu máš dve a pol hodiny, vyber si úvahu a to dáš v pohode...a matika je sviňa, k nej sa nevyjadrujem
všetci stresujeme rovnako a dúfame, že aj my, o rok, budeme tých mladších ťapkať po pleci... ja ešte len stresujem a ak to niekomu pomôže, tak sa mi snívalo, že na rozprávanie bude téma "môj najšťastnejší deň v živote..."
Ja len toľko, že všetky témy sa minulý rok tvárili priveľmi intelektuálne. Vlastne aj rozprávanie Odišiel som, hoci som nemusel, z čoho sa mi podarilo zosmoliť celkom podarený takmer existencionalistický žvást a štve ma, že nemám kdesi nejakú kópiu čistopisu :/
Ale samozrejme, aj ja som stresovala... hlavne že to po mne neprečítajú
Pri slohoch z SJ nejde o to, aby ste vytvorili nejaké umelecké dielo,hodné ceny pre najlepšieho spisovateľa svete, treba len dodržať znaky daného štýlu a písať k téme. Takže zbytočne stresujete
A myslím, že ťažko niečo unikne, radšej sa niečo ešte doučte ak neviete alebo oddychujte, je asi zbytočné tráviť čas sledovaním toho, či niečo unikne.
No najviac v pohode by mohla byt anglictina, kedze tam su este urovne a idem z toho B1, zo sloviny a matiky uz urovne nie sa a tam to je take kadejake ani A ani B, ako to uz bolo aj vlani. Ale aj tak 33% si myslim ze dam aj s matiky. Uvidim co vysmolim na obidvoch slohoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale samozrejme, aj ja som stresovala... hlavne že to po mne neprečítajú
Pri slohoch z SJ nejde o to, aby ste vytvorili nejaké umelecké dielo,hodné ceny pre najlepšieho spisovateľa svete, treba len dodržať znaky daného štýlu a písať k téme. Takže zbytočne stresujete
A myslím, že ťažko niečo unikne, radšej sa niečo ešte doučte ak neviete alebo oddychujte, je asi zbytočné tráviť čas sledovaním toho, či niečo unikne.