Teória strún je teóriou možného. Lebo inak nemáme ako vniknúť do tajomstva hmoty. Dáva možnosti, ale nič netvrdí definitívne. Ja som si aj bez nej myslel, že najmenšie entity musia byť akési nekonkrétne objekty. Naše vnímanie hmoty je len ilúzia vytvorená vekmi evolúcie, my si struny nedokážeme predstaviť, lebo nemáme skúsenosť zo života s niečím takým. Strunári sú predovšetkým matematici a tvoria konštrukciu možnej entity.
Niekto tu pozera big bang theory co?
Ale ked sa mozem ozvat, vieme ze vsetko je tvorene z energie ktora vibruje to suhlasi hej? Tie navysene dimenzie by ma dost zaujimali ale moznost do nich prenikat by mne osobne vela vysvetlil a zaroven vela zamotal.. a nielen mne urcite. Ale tak to je cele vsetko veeelmi na dlho kazdopadne v skratke teorii strun ja osobne fandim aj ked.ju vela ludi odsudzuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A prilis zlozite. Takze, aj keby som si to bol precital, nerozumel by som tomu.
Ale ked sa mozem ozvat, vieme ze vsetko je tvorene z energie ktora vibruje to suhlasi hej? Tie navysene dimenzie by ma dost zaujimali ale moznost do nich prenikat by mne osobne vela vysvetlil a zaroven vela zamotal.. a nielen mne urcite. Ale tak to je cele vsetko veeelmi na dlho kazdopadne v skratke teorii strun ja osobne fandim aj ked.ju vela ludi odsudzuje