Ahojte, dnes som uvazoval nad tym ze co je lepsie teplo alebo zima? ked je leto tak by ste dali vsetko pre zimu a v zime zas chceme teplo. Zamyslite sa nad tym ze co je lepsie teplo alebo zima, a napiste co mate radsej, co je podla vas pohodlnejsie?
Teplo. Ja proste neznášam zimu, sneh, je mi stále zima, necítim sa dobre vtedy. A milión vrstiev obliekania, potom teplo v MHD, ja neviem.... Chorý som stále...
Teplo je podła mňa lepšie. Neviem akože zima má tiež svoje čaro, ale len keď nasneži... V lete sa snád nemusím obávať, že mi celé leto nezasvieti slniečko a nebude nad 27 stupňov... Ďalej v zahrade mi všetko cez leto kvitne tak to je pre mňa ďalsia výhoda... Mám v zahrade aj altánok tak si tam sednem a možem byť aj cely deň tam... Teplo, občas nejaká osa preletí. Do bazéna skočim Je to lepšie podła mňa
@4 Mňa keď pichne osa tak mi napuchne hrdlo a nemožem dýchať bohužial... Tak pre istotu skočim do bazéna nech ma neotravuje, ale os sa nebojím, len musim sa im vyhýbať
zima je lepšia ... vždy sa možeš obliecť tak aby ti zima nebola... ale v lete sa nemožeš vyzliecť ako chceš lebo od určitej urovne je nelegalne takto chodiť po vonku..
teplo. dokážeme existovať na Zemi, ktorá má teplotný rozdiel -90°C - +56°C, priemernú teplotu +15°C. Teplo je dôležité pri vývine, raste. Chlad pri dlhovekosti. Ak je horúčava, strácame vodu, ktorej je v nás 3/4, keď mrzneme, ochabuje nám nervy a tuhne krv. Ak sa potíme a nenapijeme sa, dostaneme halucinácie. Ak mrzneme, veľmi rýchlo sa naše prirodzené teplo splynie s vonkajšou teplotou. Prirodzene sme zdrojom energie, tepla, na základe cirkulácie vody. Bez slnka by sme neexistovali, to znamená, že teplo je prirodzenejšie prostredie. Či je lepšie zomrieť teplom alebo chladom? Chlad nás silnejšie ochabí, uspí, zastaví a pocítime energiu v našich telách. Teplo nás vysuší, privedie ukrutné bolesti.
Také niečo medzi nemám rada extrémy, ale tak už keď si mám vybrať tak tú zimu. Lebo si môžeš obliecť viacej vrstiev a v teple sa ja strašne potím a potom mi je z toho na odpadnutie
Ťažko povedať , je fajn keď sa to strieda. Všetko má svoje čaro. Mám rada sneh, keď je krajina biela a sneh tak pekne vrzga pod topánkami. Ale keď sú výslovne také mrazy to nemám rada. ... Ale keby som si mala vybrať, tak asi leto. V lete sa môžem kúpať, sú dlhšie dni, teda neskôr sa zotmie, sú dva mesiace prázdnin... leto je podľa mňa naj. Jeseň je pekná farebná , ale zas veľmi často prší, keďže bývam na Orave, tak o to viac. Mám rada dážď, ale nie keď je tak často. A jar, keď všetko kvitne a je tak normálne ani teplo ani zima, tak to je fajn.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ináč takto....zima je dobrá vtedy ked je sneh....bez snehu je zima taká oničom
teplo je zas dobré ked je človek pri vode....bez vody je teplo oničom
ja mám najradšej ked sa striedajú všetky štyri ročné obdobia...všetky majú svoje čaro
a nikdy v teple nechcem zimu...aj keď už kapem od tepla, tak nechcem zimu....
Zima=tepla kava padne vhod
v lete sa len roztopíš
a sneh
sňäh
Schnee
lumi
snø!
(a zistila som, že nemám uložený gif, čo som sem chcela dať)
ale proste sneh!
Neznášam teplo, teplo ako 15°-20°C je ideálnych, ale to hnusné horko... fuj.
Zima je proste úžasná, milujem ju, aj bez snehu.