Existuje niekto kto mi pomôže zo zadaním ? Vytvorenie adresárov tam je tuším a kopírovanie jedného do druhého . Ak by bol niekto taký láskyplný mohol by sa ozvať.
@johny154 moja anglictina je miziva,neviem co je live cd usb a skusal som to pomocou programu Oracle VM ale vypisalo error.to musim napalit na dvd iso subor s kali linuxom a potom restartovat komp s nahrat?
@mcvpn pre kontrolu ? momentalne nemam funkcny ntb a mobilom sa to velmi tazko a kedze to mam odovzdat tak som potrebovala trosku pomoci viem ez to je primitivne
nechapem vyrazu "vymena suborov", neexistuje prikaz co vymeni lokaciu dvoch suborov, zlozis to len tak, ze skopirujes jeden a druhy hentam, da sa to napisat do jedneho riadku, ale nie jeden prikaz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
iba vytvorenie a kopirovanie? to je easy
nezvladnes to sama?
napovedu vyvolas napr.: mkdir --help
nechapem vyrazu "vymena suborov", neexistuje prikaz co vymeni lokaciu dvoch suborov, zlozis to len tak, ze skopirujes jeden a druhy hentam, da sa to napisat do jedneho riadku, ale nie jeden prikaz