musela som si to otvorit dva krat po sebe aby osm tomu uverila toto by som ale uz naozaj necakala videla som aj tesco valentinsku pohladnicu ale.. tesco antvir je prilis
@nemamprachy ako bohatý preboha? MacBook stojí v dnešnej dobe 20 000 -agem.sk, alza.sk dokonca Shark predáva MacBooky. Orange/T-Mobile/T-Com robia akcie na Apple Macintoshe - iMac, MacBook Air, MacBook Pro, klasický MacBook, iPhone, iPody tam môžete získať za priaznivé ceny a nik nemusí byť bohatý.
Nehovor mi, že notebook za 20 000 majú len bohatý ľudia. Je to v dnešnej dobe štandardná cena kvality, dokonca s tým idú pod cenu kôli dákej zmluve. Síce to nie je ten najväčší Top Hight end model, ktorý ponúka taký shark, agem, alza.sk ale je to plnohodnotný Mac s plnohodnotný operačným systém Mac OS X! RAM a disk si môžete rozšíriť i sami.
Osobne, bol to veľký dar na 18tku, kúpený v USA, kde Apple Maci nie su výsadou len "bohatých".
to je fakt také lacné?! prčic, ja som bol vždy v tom, že to neni zrovna najlacnejšia vecička. ale tak to som asi pozeral tie výkonnejšie modely...kažopádne, dík žes' ma opravil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a videli ste toto? vtipne video z youtube, ako tesco vyhlasilo vojnu dansku?
a xcorpi, nie všetci sme taký prachatí
kedy ze to pride ten tesco sw na nas trh? to zas bude akcia pridu letaky do schranky
Nehovor mi, že notebook za 20 000 majú len bohatý ľudia. Je to v dnešnej dobe štandardná cena kvality, dokonca s tým idú pod cenu kôli dákej zmluve. Síce to nie je ten najväčší Top Hight end model, ktorý ponúka taký shark, agem, alza.sk ale je to plnohodnotný Mac s plnohodnotný operačným systém Mac OS X! RAM a disk si môžete rozšíriť i sami.
Osobne, bol to veľký dar na 18tku, kúpený v USA, kde Apple Maci nie su výsadou len "bohatých".