ja sa neteším... ale vlastne keď sa nad tým zamyslím, minulý školský rok bol perfektný, v skole je sranda, hlavne cez prestávky a aj učivo som zvládla veď taká sprostá niesom... a deviaty ročník nieje ťažký no a čo sa týka monitorov tých sa nebojím
Nuda ako doma? tak nebud doma ked sa nudis ne chod von niekam alebo bavit sa Ja asi ajtak castejsie som doma ako v skole aj cez tych 10 blbych mesiacov takze pohoda
Z celej skoly sa najviac tesim asi na automat na kavu ktory tam mame na chodbe,taku dobru kavu inde nerobia heh
tesim, sa ale len na tych prvych par dni, mozno, tyzden,dva...zase stretnut spoluziakov co som nevidela a tak, potom ked to zacne seriozne by som odtial zas rada vypadla
aj ja tento rocik maturuem...ale tesim sa celkom ze potom pride nieco nove,vyska a taak...proste iny zivot...aj sa bojim,lebo uz mozno nebudem tak casto s ludmi ktorych mam rada....aj ucit sa mi chce,aj ked urcite bude cas ked sa nebude...ale aj tak sa tesim...euforia mi vydrzi tak prvy mesiac..
no jo maturity..otras, netesim sa vobec...a so vsetkymi, ktorych mam v skole rada sa stretavam aj vonku, cize sa nemam preco chciet vratit do tej sedej budovy.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Z celej skoly sa najviac tesim asi na automat na kavu ktory tam mame na chodbe,taku dobru kavu inde nerobia heh