Mohla tu byt odpoved ze tak trochu, to by sedelo na mna ja sa tesim aj na take detajly ze rozvrh, vyber predmetov a tak ale celkovo mam radsej prazdniny.
A neviem, moja skola je tak nieco podivne a nevyspytatelne, ze clovek nikdy nevie ci sa ma skor tesit ci bat
Absolutne nie. Pre mna nie je nic lepsie ako byt pan svojho casu a so spoluziakmi sa mozem vidiet aj v lete Ucenie je nieco co akceptujem ale tesit sa na to nemusim
no, mna caka nova skola, ide sa na vysoku...neviem co mam od toho cakat, ci sa mam tesit, ci sa mam obavat, co to bude, ako sa mi bude darit...neviem...uvidime..ktori ste tu vysokoskolaci, ako ste to prezivali, ked ste isli na vysoku?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale neteším sa.
teraz to tak nie je, ale o rok už mám len predmety, z ktorých idem maturovať hááháá
Určite nie na spolužiakov, na niektoré iné predmety, a na profákov, ktorí si pamätajú mojich nevlastných súrodencov a čakajú, že budem taká, ako oni..
A neviem, moja skola je tak nieco podivne a nevyspytatelne, ze clovek nikdy nevie ci sa ma skor tesit ci bat